nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Opening en open dag Ons Koningsoord… bijzonder! - Opening en open dag Ons Koningsoord… bijzonder!

Opening en open dag Ons Koningsoord… bijzonder!

Op de laatste werkdag van burgemeester Noordanus in Tilburg verrichte hij samen met commissaris van de Koning Wim van de Donk de openingshandeling.

Na de officiële opening op zaterdag 30 september 2017, kon iedereen dit weekend een kijkje nemen op Ons Koningsoord. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om op het gemak rond te lopen door de verschillende ruimtes van het gerenoveerde klooster.
Vacature Allround kantoormedewerk(st)er (personeelszaken) - 20-28 uur • INGEVULD - Vacature Allround kantoormedewerk(st)er (personeelszaken) - 20-28 uur • INGEVULD

Vacature Allround kantoormedewerk(st)er (personeelszaken) - 20-28 uur • INGEVULD

Deze vacature is inmiddels ingevuld!

Roozen van Hoppe is voor haar kantoor in Haghorst op zoek naar een secure collega, die met veel plezier en enthousiasme, de staf van de organisatie komt ondersteunen.

Als Allround kantoormedewerk(st)er voer jij voornamelijk diverse taken uit op het gebied van ondersteuning bij onze personeelszaken. Daarnaast wordt er ook gevraagd om overzichtelijke, algemene, administratieve werkzaamheden te verrichten. Accuraatheid is hierbij van groot belang.

Lees verder voor de volledige vacature.
Opening en Open Dag Woonlandschap Ons Koningsoord - Opening en Open Dag Woonlandschap Ons Koningsoord

Opening en Open Dag Woonlandschap Ons Koningsoord

Het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is heel bijzonder. Op zaterdag is de feestelijk opening en zondag is er een open dag. Er wordt uitgepakt met een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?