nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Nieuwbouw Berla Lighting op Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort klaar - Nieuwbouw Berla Lighting op Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort klaar

Nieuwbouw Berla Lighting op Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort klaar

Berla is een groothandel en adviesbureau in exclusieve verlichting en led producten en was tot voor kort gevestigd in Goirle.

Op Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort hebben we, op een kavel van bijna 2.400 m2, het nieuwe bedrijfspand voor Berla gerealiseerd. Wat ons betreft een voorbeeld voor een prachtig bedrijfspand. Een modern vormgegeven kantoor en bedrijfsruimte. De ingetogen kleuren en strakke lijnen stralen kwaliteit en duurzaamheid uit.
Roozen van Hoppe ondertekent Convenant Duurzaam Beton - Roozen van Hoppe ondertekent Convenant Duurzaam Beton

Roozen van Hoppe ondertekent Convenant Duurzaam Beton

Tilburg gaat voor duurzaam beton!

Dat hebben 24 ondernemingen, de gemeente Tilburg en Netwerk Betonketen afgesproken met de ondertekening van het ‘Convenant Duurzaam Beton’ op 24 maart 2017. Wethouder De Vries van de gemeente Tilburg begeleidde de voorbereidingen van het convenant: “Met de uitvoering van deze afspraken daalt de CO2-uitstoot van beton en zorgen we ervoor dat al het vrijkomende beton uit stoepen, wegen en gebouwen wordt hergebruikt in nieuw beton. Dat is duurzaam en we besparen zo op cement en op de winning van zand en grind.”

Roozen van Hoppe is trotse deelnemer en ondertekende het convenant.
Uitbreiding bedrijfsruimte Bowls & Dishes op Bedrijvenpark EnschoT - Uitbreiding bedrijfsruimte Bowls & Dishes op Bedrijvenpark EnschoT

Uitbreiding bedrijfsruimte Bowls & Dishes op Bedrijvenpark EnschoT

Bowls and Dishes, gevestigd aan het Ordelven op Bedrijvenpark EnschoT, biedt een smaakvolle collectie van handgemaakt aardewerk, mooi olijfhout en Hollands hout om gerechten en hapjes op te presenteren.

Naast de reeds bestaande bebouwing, die we eerder gebouwd en uitgebreid hebben, pleegt de onderneming aansluitend nieuwbouw. De ruwbouw is gereed en de laatste hand wordt gelegd aan het ‘wind- en waterdicht’ maken. Op korte termijn kan begonnen worden met de afbouw.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?