nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Oplevering van de nieuwbouw van Fabory komt steeds dichterbij! - Oplevering van de nieuwbouw van Fabory komt steeds dichterbij!

Oplevering van de nieuwbouw van Fabory komt steeds dichterbij!

Op 1 juli is het zover, dan wordt het hoogwaardige distributiecentrum en nieuwe kantoor van Fabory opgeleverd. Afgelopen oktober is Roozen van Hoppe begonnen aan de bouw van de nieuwbouw op Bedrijventerrein Kraaiven. Langzamerhand worden alle stellingen gevuld in de nieuwbouw. 
Ontwikkeling campus voor 400 arbeidsmigranten in Waalwijk - Ontwikkeling campus voor 400 arbeidsmigranten in Waalwijk

Ontwikkeling campus voor 400 arbeidsmigranten in Waalwijk

Roozen van Hoppe wil nog voor de zomervakantie beginnen met de bouw van een campus voor 400 arbeidsmigranten aan de Pompweg in Waalwijk. De campus komt direct achter het distributiecentrum van Ingram Micro op bedrijventerrein Haven Zeven. 
Kerk klokkenluider Schilder: Maria blijft waken - Kerk klokkenluider Schilder: Maria blijft waken

Kerk klokkenluider Schilder: Maria blijft waken

De ‘kerk van pastoor Harm Schilder’ gaat een nieuwe toekomst tegemoet. Er komt een klein verpleeghuisje met zorghotel. De geest van Margaretha Maria Alacoque blijft er waken.  

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?