nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Vacature Projectadministrateur/Assistent projectcontroller – 40 uur - Vacature Projectadministrateur/Assistent projectcontroller – 40 uur

Vacature Projectadministrateur/Assistent projectcontroller – 40 uur

Roozen van Hoppe is voor haar kantoor in Haghorst op zoek naar een secure collega, die met veel plezier en enthousiasme, het team komt versterken.

Als Projectadministrateur/Assistent projectcontroller voer jij diverse taken uit op het gebied van financiële en projectadministratie. 

Lees verder voor de volledige vacature
Ons Koningsoord genomineerd voor Rabo Vastgoedprijs 2018 - Ons Koningsoord genomineerd voor Rabo Vastgoedprijs 2018

Ons Koningsoord genomineerd voor Rabo Vastgoedprijs 2018

Uit de 28 ingeschreven projecten voor de Rabo Vastgoedprijs 2018 zijn vier projecten genomineerd. En een daarvan is Woonlandschap Ons Koningsoord.

VKG Architectuurprijs voor project Leyhoeve Tilburg - VKG Architectuurprijs voor project Leyhoeve Tilburg

VKG Architectuurprijs voor project Leyhoeve Tilburg

Het project Leyhoeve in Tilburg heeft afgelopen maandag 28 mei 2018 de publieksprijs Architectuurprijs van het VKG-keurmerk gewonnen. Roozen van Hoppe heeft dit mooie project kunnen realiseren in samenwerking met Ramenfabriek Op ’t Hoog en de architect van Leyhoeve Tilburg, Marquart Architecten bv.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?