nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Roozen van Hoppe Industrievloeren - Storten en afwerken betonvloer laadkuil logistieke centrum te Waalwijk - Roozen van Hoppe Industrievloeren - Storten en afwerken betonvloer laadkuil logistieke centrum te Waalwijk

Roozen van Hoppe Industrievloeren - Storten en afwerken betonvloer laadkuil logistieke centrum te Waalwijk

Met de tropische temperaturen is er door Roozen van Hoppe Industrievloeren hard gewerkt om het eerste gedeelte van de laadkuil te storten in Waalwijk. Tijdens het storten van de laadkuil zijn mooie beelden gemaakt. Geniet u mee?
Constructie nieuwbouw MK Tooling - Constructie nieuwbouw MK Tooling

Constructie nieuwbouw MK Tooling

Tijdens de heerlijke zomerdagen wordt er hard gewerkt op Bedrijvenpark Midden Brabant Poort aan de nieuwbouw van MK Tooling. De bouw van de staalconstructie schiet al aardig op. Er zijn hier prachtige beelden van gemaakt. Kijk je mee? 
Grote vooruitgang bij de nieuwbouw van Fabory in Kraaiven - Grote vooruitgang bij de nieuwbouw van Fabory in Kraaiven

Grote vooruitgang bij de nieuwbouw van Fabory in Kraaiven

Er zijn duidelijk flinke vorderingen te zien bij de nieuwbouw van Fabory in Kraaiven, Tilburg. Inmiddels zijn de stellages geplaatst en is de afwerking begonnen. De laatste puntjes worden nog op de i gezet en dan kan de nieuwbouw opgeleverd worden. De verwachting is dat de nieuwbouw ca. 1 juli wordt opgeleverd. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?