nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Nieuwbouw Fabory op bedrijventerrein Kraaiven, Tilburg - Nieuwbouw Fabory op bedrijventerrein Kraaiven, Tilburg

Nieuwbouw Fabory op bedrijventerrein Kraaiven, Tilburg

Afgelopen september 2018 is de nieuwbouw van Fabory gestart op bedrijventerrien Kraaiven in Tilburg. Roozen van Hoppe heeft het nieuwbouwpand ontwikkeld en is verantwoordelijk voor de bouw. De verwachting is dat Fabory medio 2019 wordt opgeleverd en in gebruik genomen kan worden.
Bouw bedrijfsunits bedrijvenpark EnschoT gestart - Bouw bedrijfsunits bedrijvenpark EnschoT gestart

Bouw bedrijfsunits bedrijvenpark EnschoT gestart

Op bedrijvenpark EnschoT worden de komende periode 7 zelfstandige bedrijfsunits ontwikkeld. De bouw is onlangs gestart met de grondwerken.

De bedrijfsunits zijn voorzien van een bedrijfsruimte, kantoor-/showroom en een buitenterrein. De oppervlaktes variëren en iedere unit is gelegen op eigen grond met de beschikking over eigen parkeerplaatsen. 
Rabo Vastgoedprijs 2018 - Rabo Vastgoedprijs 2018

Rabo Vastgoedprijs 2018

Afgelopen 5 november is de Rabo Vastgoedprijs uitgereikt. Met trots kunnen wij mededelen dat Ons Koningsoord hiervoor genomineerd was. De andere genomineerden waren Waalfront in Nijmegen, Wijnhavenkwartier in Den Haag en A’DAM in Amsterdam. De prijs staat voor toonaangevende, duurzame en toekomstgerichte vastgoedprojecten die met visie en ondernemerschap zijn ontwikkeld. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?