nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Leyhoeve in beeld over radicale vernieuwing verpleeghuiszorg - Leyhoeve in beeld over radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

Leyhoeve in beeld over radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

Programmamakers Mascha de Rooij en Manon Peeters (M&M) lopen een tijd mee in De Leyhoeve in Tilburg, een 'woonlandschap' voor 55-plussers. De Leyhoeve doet als organisaties mee aan het LOC-project Radicale Vernieuwing Verpleeghuiszorg.
We zijn verleerd om dingen zo toe te passen dat mensen er gelukkiger van worden... - We zijn verleerd om dingen zo toe te passen dat mensen er gelukkiger van worden...

We zijn verleerd om dingen zo toe te passen dat mensen er gelukkiger van worden...

‘Als je me vraagt wat er nog geleerd kan worden in dit vak zeg ik: niets. Alles is al uitgevonden. We zijn alleen verleerd om dingen zo toe te passen dat mensen er gelukkiger van worden.’ Hendrik Roozen voegt als ondernemer de daad bij het woord.
Van klooster naar multicultureel centrum - Van klooster naar multicultureel centrum

Van klooster naar multicultureel centrum

Rabo Real Estate Finance, Partner in toekomstbestendig vastgoed, heeft een filmpje gemaakt over de herontwikkeling van Woonlandschap Ons Koningsoord.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?