nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Nieuwe privacy wetgeving (AVG) - Nieuwe privacy wetgeving (AVG)

Nieuwe privacy wetgeving (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht. Iets waar wij allemaal rekening mee dienen te houden. Jouw privacy is onze verantwoordelijkheid en dat vinden wij erg belangrijk. 
Roozen van Hoppe bouwt op bedrijvenpark Haven VII - Roozen van Hoppe bouwt op bedrijvenpark Haven VII

Roozen van Hoppe bouwt op bedrijvenpark Haven VII

Momenteel is Roozen van Hoppe actief bezig met het bouwen van een distributiecentra op het bedrijvenpark Haven VII in Waalwijk. Het distributiecentrum bedraagt 20.000 m2 en het pand beschikt over 31 docks.
Jong en oud, een perfect match in Ons Koningsoord - Jong en oud, een perfect match in Ons Koningsoord

Jong en oud, een perfect match in Ons Koningsoord

In Ons Koningsoord zijn diverse appartementen en starterswoningen. Echter is de voorwaarden bij starterswoningen dat er enkele uren per week aan mantelzorg gedaan wordt. Beide groepen komen zo op een positieve manier met elkaar in contact en dat blijkt een geweldige match te zijn binnen het dorpshart van Berkel-Enschot. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?