nl en

Ons Koningsoord

Tilburg (Berkel-Enschot)

Ons Koningsoord, een unieke mix van moderne comfort en markante historie.

In het kloosterdeel van het complex, het onderkomen van de starterswoningen, zijn de originele elementen zo veel mogelijk behouden en indien nodig aangepast aan de wensen van nu.

Het nieuwbouwgedeelte van het complex, waar de moderne huurwoningen voor 55-plussers zijn gerealiseerd, biedt qua architectuur een mooi contrast met die van het klooster en complementeert deze tegelijkertijd op een prachtige wijze.

Wat Ons Koningsoord vooral zo bijzonder maakt is dat er een heuse wooncommunity in het complex gevormd wordt. Waar mogelijk helpen de bewoners elkaar op allerlei verschillende manieren. Dit zorgt voor een verrijkende manier van leven, waar je een klein beetje voor moet geven, maar vooral een hele hoop voor terugkrijgt.

Het complex bestaat uit onder andere ruim 100 appartementen (waarvan circa de helft voor starters en de helft voor senioren), 10 grondgebonden seniorenwoningen, een stadsbibliotheek en winkel, muziekschool, restaurant, jongerencentrum en kinderdagverblijf. Daarnaast zal het onderdak bieden aan de biljartvereniging, bridgeclubs, toneel en dansvereniging etc.

Het project is gerealiseerd en medio 2017 zijn de eerste bewoners er ingetrokken.

Ook dit project is samen met veel partners gerealiseerd. Zo is er nauwe samenwerking met de Gemeente Tilburg, Moons Architecten voor de renovatie van de voormalige abdij, Bedaux de Brouwer Architecten voor de nieuwbouw en SpotCompanion voor de vastgoedmarketing.

Voor meer informatie nodigen we u uit om op de website te kijken.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg
Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - GroningenWoonlandschap De Leyhoeve
Groningen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?