nl en

Ons Koningsoord

Tilburg (Berkel-Enschot)

Ons Koningsoord zal wanneer het klaar is een unieke mix van moderne comfort en markante historie uitstralen.

In het kloosterdeel van het complex, het onderkomen van de starterswoningen, zullen originele elementen zo veel mogelijk behouden worden, indien nodig aangepast aan de wensen van nu.

Het nieuwbouwgedeelte van het complex, waar de moderne huurwoningen voor 55-plussers zullen worden geplaatst, zal qua architectuur een mooi contrast bieden met die van het klooster en deze tegelijkertijd op een prachtige wijze complementeren.

Wat Ons Koningsoord vooral zo bijzonder maakt is dat er een heuse wooncommunity in het complex gevormd zal worden. Waar mogelijk zullen de toekomstige bewoners elkaar op allerlei verschillende manieren gaan helpen. Dit zorgt voor een verrijkende manier van leven, waar je een klein beetje voor moet geven, maar vooral een hele hoop voor terugkrijgt.

Het complex zal gaan bestaan uit onder andere ruim 100 appartementen (waarvan de helft voor starters en de helft voor senioren), 10 grondgebonden seniorenwoningen, een stadsbibliotheek en winkel, muziekschool, restaurant, jongerencentrum en kinderdagverblijf. Daarnaast zal het onderdak bieden aan de biljartvereniging, bridgeclubs, toneel en dansvereniging etc.

Het project wordt op dit moment gerealiseerd en naar verwachting kunnen de eerste bewoners er begin 2017 intrekken.

Ook dit project wordt samen met veel partners gerealiseerd. Zo is er nauwe samenwerking met de Gemeente Tilburg, Moons Architecten voor de renovatie van de voormalige abdij, Bedaux de Brouwer Architecten voor de nieuwbouw en SpotCompanion voor de vastgoedmarketing.

Voor meer informatie nodigen we u uit om op de website te kijken.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg
Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - GroningenWoonlandschap De Leyhoeve
Groningen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?