nl en

Projectontwikkeling

Ruim 50 jaar is Roozen van Hoppe actief als ontwikkelende bouwer. Er zijn zowel eigen ontwikkelingstrajecten als projecten voor externe opdrachtgevers gerealiseerd.

We hebben een hoog ambitieniveau en streven naar het leveren van kwaliteit. Wanneer u een ervaren, betrokken en solide partner zoekt bent u bij de Roozen van Hoppe Groep aan het juiste adres. Samen met u komen wij tot de kern van uw ontwikkelopgave. We luisteren aandachtig en zorgen dat alle professionele disciplines naadloos op elkaar aansluiten.

Onze projecten worden op een integrale manier benaderd. Slimme concepten zorgen voor duurzame oplossingen waarbij toekomstbestendigheid, goed materiaalgebruik en energiebesparingen centraal staan.

Ons hechte en professionele team zorgt ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond. Geen ontwikkelingsvraagstuk is ons te gek.

Een mooie portefeuille is het resultaat!
 Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg

Woonlandschap De Leyhoeve

Tilburg

Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad. Er stroomt een beekje langs het gebouw en het mooiste park van Tilburg is de achtertuin. Op het terras staan de luie stoelen klaar, gezelligheid, warmte en bourgondische gastvrijheid omarmen de bewoners en de gasten als een warme deken. 

Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom.
 Woonlandschap De Leyhoeve - GroningenWoonlandschap De Leyhoeve
Groningen

Woonlandschap De Leyhoeve

Groningen

Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad Groningen in het Europapark. Een unieke locatie aan het water en op steenworp afstand van het centrum van Groningen. In de tuinen staan de luie stoelen klaar met uitzicht op het water. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid omarmen de bewoners als een warme deken.

Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom.
 AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen

AXON

Gilze-Rijen

Door Roozen van Hoppe is in opdracht van AXON een nieuwe bedrijfshal met kantoor op bedrijvenpark Midden-Brabant Poort gerealiseerd. De totale bebouwde oppervlakte van het bedrijfspand bedraagt ca. 3.925 m2, bestaande uit ca. 2.600m2 kantoren, ca. 523m2 magazijn, ca. 426 m2 technische ruimte en ca. 376 m2 entresol vloer.

Het complex is gelegen op een perceel grond van 5.574m2. In augustus 2013 is aangevangen met de bouw. Het bedrijfspand is opgeleverd in januari 2014. 
 Raab Karcher - TilburgRaab Karcher
Tilburg

Raab Karcher

Tilburg

In opdracht van Raab Karcher heeft Roozen van Hoppe het distributiecentrum gerealiseerd en opgeleverd. Dit hoofddistributiecentrum voor Zuid-Nederland, met het landelijke hoofdkantoor, kent een totale vloeroppervlakte van ca. 28.800 m2.
 DocData - WaalwijkDocData
Waalwijk

DocData

Waalwijk

Voor DocData heeft Roozen van Hoppe de een nieuw pand ontwikkeld en succesvol gebouwd en opgeleverd. Het logistieke complex heeft een bebouwde oppervlakte van 55.000 m2 en is gelegen op een perceel van 73.088m2.
 Syncreon Technology - WaalwijkSyncreon Technology
Waalwijk

Syncreon Technology

Waalwijk

In opdracht van het international concern Syncreon Technology heeft Roozen van Hoppe een distributiecentrum van ca. 58.000m2 gerealiseerd. Het object is in gebruik genomen als centrum voor ICT-gerelateerde producten voor Europese toelevering.
 Airopack - WaalwijkAiropack
Waalwijk

Airopack

Waalwijk

Voor de McGregor Fashion Group B.V. heeft Roozen van Hoppe het nieuwe distributiecentrum ontwikkeld en gerealiseerd op bedrijventerrein Haven VII.

Het bedrijfspand kent een bebouwde oppervlakte van 22.300m2 en is gelegen op een perceel van 37.800m2.

Momenteel is het pand in gebruik van Airopack Technology Group (ATG).
 De Dikke van Dale - SluisDe Dikke van Dale
Sluis

De Dikke van Dale

Sluis

Het vier sterren hotel De Dikke van Dale is gerealiseerd in een historisch klooster. Aan het klooster is een passende nieuwbouw gerealiseerd waarmee een hotel is ontstaan met 64 kamers, 3 vergaderruimtes een restaurant, casino, beauty en wellness faciliteiten.
 Ons Koningsoord - Tilburg (Berkel-Enschot)Ons Koningsoord
Tilburg (Berkel-Enschot)

Ons Koningsoord

Tilburg (Berkel-Enschot)

Ons Koningsoord, een unieke mix van moderne comfort en markante historie.

In het kloosterdeel van het complex, het onderkomen van de starterswoningen, zijn de originele elementen zo veel behouden, en waar nodig aangepast aan de wensen van nu.
 Noorderligt - TilburgNoorderligt
Tilburg

Noorderligt

Tilburg

In opdracht van Amarant is deze moderne woonomgeving gerealiseerd in Tilburg. Voor mensen met een verstandelijke beperking is dit complex met 31 appartementen en een recreatieruimte gebouwd dat voldoet aan alle moderne eisen.
 Plato - TilburgPlato
Tilburg

Plato

Tilburg

In opdracht van Amarant is dit woon-zorgcomplex gerealiseerd. 18 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking en een recreatieruimte. De oude gevel is tijdens de bouw behouden gebleven en zorgvuldig gerestaureerd wat het project een bijzonder karakter geeft.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?