nl en Werknemer
  • Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort, Roozen van Hoppe, Gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkeling

De Roozen van Hoppe Groep weet zich te onderscheiden door op een transparante en open manier op eigen risico te ontwikkelen. En dat werkt!

De wijze waarop gebieden worden ontwikkeld is fundamenteel veranderd. Toepassing van creatieve en intelligente vormen van gebiedsontwikkeling is essentieel en belangrijker dan ooit.

Voor Roozen Van Hoppe ligt de sleutel tot succes in een prettige samenwerking tussen de verschillende belanghebbenden, zoals overheden, ondernemers en burgers.

Samen komen wij tot de beste en meest innovatieve oplossingen!
 Workinn - WaalwijkWorkinn
Waalwijk

Workinn

Waalwijk

Workinn is een hoogwaardig short stay verblijf welke geniet van privacy, ruimte en integratiemogelijkheden. Workinn is een vooruitstrevend concept met de bewoners van Workinn in het middelpunt. 
 MK Tooling - Gilze en RijenMK Tooling
Gilze en Rijen

MK Tooling

Gilze en Rijen

MK Tooling, momenteel gevestigd in Gilze op De Broekakkers, is een zusterbedrijf van MK Gilze. Zij gaan verhuizen en uitbreiden op bedrijvenpark Midden Brabant Poort.
 Bedrijvenpark Meerheide - EerselBedrijvenpark Meerheide
Eersel

Bedrijvenpark Meerheide

Eersel

Op bedrijvenpark Meerheide III te Eersel wordt een ontwikkeling van zeven nieuwe hoogwaardige bedrijfsruimtes gerealiseerd.

De bedrijfsruimtes bestaan uit een grote bedrijfshal en kantoor en/of showroom. Iedere bedrijfsruimte beschikt over een eigen perceel grond met parkeerplaatsen.
 Bedrijvenpark EnschoT - Tilburg (Berkel-Enschot)Bedrijvenpark EnschoT
Tilburg (Berkel-Enschot)

Bedrijvenpark EnschoT

Tilburg (Berkel-Enschot)

Bedrijvenpark EnschoT krijgt een hoogwaardige, innovatieve en heldere uitstraling en is voornamelijk gericht op de lokale vraag binnen de gemeente Tilburg.
 Logistiek Park Moerdijk - MoerdijkLogistiek Park Moerdijk
Moerdijk

Logistiek Park Moerdijk

Moerdijk

Logistiek Park Moerdijk is een uniek kwalitatief hoogwaardig logistiek bedrijventerrein, gelegen op een strategische locatie binnen Europa. Op de centrale as tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen biedt het Logistiek Park Moerdijk ruimte voor alle grootschalige VAL-logistieke bedrijven met een omvang van meer dan 5 hectare en grootschalige VAL-logistieke bedrijven die ongeacht hun omvang havengerelateerd zijn.
 Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort - Gilze-RijenBedrijvenpark Midden-Brabant Poort
Gilze-Rijen

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort

Gilze-Rijen

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijvenpark ligt direct aan de A58, is uitstekend ontsloten en een aanwinst voor de regio.
 Bedrijvenpark Everdenberg Oost - OosterhoutBedrijvenpark Everdenberg Oost
Oosterhout

Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Oosterhout

Everdenberg-Oost in een nog nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein en betreft de uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein Everdenberg. Het betreft hier een ontwikkeling van in totaliteit 25 hectare, bestaande uit grotendeels bedrijventerrein en deels woon-/werkkavels.
 Bedrijventerrein Haven VII - WaalwijkBedrijventerrein Haven VII
Waalwijk

Bedrijventerrein Haven VII

Waalwijk

Op het hoogwaardige en duurzaam ingerichte bedrijvenpark Haven VII in Waalwijk zijn diverse grootschalige logistieke en distributiecentra ontwikkeld door Roozen van Hoppe. De centrale ligging in Noord-Brabant met uitstekende aansluitingen naar zowel Rotterdam, Antwerpen, Breda als Utrecht zorgt voor een gunstig vestigingsklimaat.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?