nl en

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Binnenkort zal de bouw van Workinn Waalwijk gaan starten - Binnenkort zal de bouw van Workinn Waalwijk gaan starten

Binnenkort zal de bouw van Workinn Waalwijk gaan starten

Roozen van Hoppe gaat binnenkort starten aan de bouw van een innovatief project in Waalwijk. De nieuwbouw zal de naam Workinn Waalwijk gaan dragen. 
Vacature Sr Business & Project Controller - Vacature Sr Business & Project Controller

Vacature Sr Business & Project Controller

Houd jij van innovatieve bouwtechnische projecten? Ben jij analytisch sterk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en schuilt er een potentieel manager in jou? Reageer dan snel op deze prachtige uitdaging!
Roozen van Hoppe Industrievloeren - Storten en afwerken betonvloer laadkuil logistieke centrum te Waalwijk - Roozen van Hoppe Industrievloeren - Storten en afwerken betonvloer laadkuil logistieke centrum te Waalwijk

Roozen van Hoppe Industrievloeren - Storten en afwerken betonvloer laadkuil logistieke centrum te Waalwijk

Met de tropische temperaturen is er door Roozen van Hoppe Industrievloeren hard gewerkt om het eerste gedeelte van de laadkuil te storten in Waalwijk. Tijdens het storten van de laadkuil zijn mooie beelden gemaakt. Geniet u mee?

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?