nl en Werknemer

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Herbestemming van de Mariakerk in Tilburg in beeld - Herbestemming van de Mariakerk in Tilburg in beeld

Herbestemming van de Mariakerk in Tilburg in beeld

De Mariakerk aan de Ringbaan-West in Tilburg is getransformeerd tot een kleinschalig verpleeghuis met 26 wooneenheden en een zorghotel in de aangrenzende pastorie. Tijdens de bouw is er een timelapse video gemaakt door bouw.live. Kijk je mee met de indrukwekkende video? 
Winnaar fotowedstrijd onder de bewoners van Workinn bekend! - Winnaar fotowedstrijd onder de bewoners van Workinn bekend!

Winnaar fotowedstrijd onder de bewoners van Workinn bekend!

Onder de bewoners van Workinn Waalwijk is ook een fotowedstrijd gehouden. De winnaar van deze wedstrijd is ook bekend! Lees snel mee.
Nieuwbouw Foneday op bedrijvenpark Midden-Brabant Poort in volle gang! - Nieuwbouw Foneday op bedrijvenpark Midden-Brabant Poort in volle gang!

Nieuwbouw Foneday op bedrijvenpark Midden-Brabant Poort in volle gang!

De nieuwbouw van Foneday op bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is in volle gang. De grondwerkzaamheden zijn afgerond en er wordt nu gewerkt aan de staalconstructie. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?