nl en Werknemer

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al?
Langzaam vinden jong en oud elkaar in Koningsoord: ‘de eerste koffie-date is gemaakt’ - Langzaam vinden jong en oud elkaar in Koningsoord: ‘de eerste koffie-date is gemaakt’

Langzaam vinden jong en oud elkaar in Koningsoord: ‘de eerste koffie-date is gemaakt’

Een gemeenschap waar jong en oud elkaar ondersteunen, dat was het ideaal. Wordt dat voor Ons Koningsoord in Berkel-Enschot al werkelijkheid?
Vacature: Torenkraanmachinist - Vacature: Torenkraanmachinist

Vacature: Torenkraanmachinist

Ga jij met ons de hoogte in? En heb je geen last van hoogtevrees? En wil je graag werken in een dynamische en informele organisatie? Kom dan werken bij Excon Betonelementen!
Ons Koningsoord heeft een HIT-Duurzaamheidscertificaat ontvangen - Ons Koningsoord heeft een HIT-Duurzaamheidscertificaat ontvangen

Ons Koningsoord heeft een HIT-Duurzaamheidscertificaat ontvangen

Ons Koningsoord in Berkel-Enschot is maatschappelijk verantwoord bezig. Zij heeft namelijk een HIT-Duurzaamheidscertificaat in ontvangst mogen nemen. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?