nl en Werknemer

Laatste beschikbare bedrijfsunits op bedrijvenpark Meerheide III

Op bedrijvenpark Meerheide III te Eersel zijn nog enkele hoogwaardige bedrijfsruimtes beschikbaar! In het hart van het bruisende bedrijfsleven van de Kempen, met unieke uitvalswegen en infrastructuur, worden de bedrijfsunits ontwikkeld. 

De bedrijfsruimtes bestaan uit een grote bedrijfshal en kantoor en/of showroom. Iedere bedrijfsruimte beschikt over een eigen perceel grond met parkeerplaatsen. De kavels verschillen van 900 m2 tot 2000 m2, met hierop een bedrijfshal tussen de 400 m2 en 1000 m2 BVO. 

Meerheide III is gelegen midden in bedrijvigheid van de ASML en VDL, Luchthaven Eindhoven Airport en vele andere bedrijven tussen Eindhoven, Tilburg en België.

Bedrijventerrein Meerheide III ligt aansluitend aan Meerheide I en II. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein per auto is uitstekend. Het is gelegen nabij de aansluiting op de A67 (Venlo - Antwerpen). Vanuit daar zijn er directe snelwegverbindingen naar Rotterdam, Amsterdam, het Ruhrgebied en Antwerpen. Daarnaast is Luchthaven Eindhoven Airport direct beschikbaar. 

De ligging en architectuur van de bedrijfspanden geeft een kwaliteit aan het project. Door de hoogwaardige eenvoud van de bedrijfshal kunt u flexibel omgaan met de inrichting van het bedrijfspand. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de bedrijfshal en kantoor naar uw wensen in te richten. Onze kennis en ervaring helpen u graag bij deze grote stap van ondernemen. 

We hebben nog enkele beschikbare bedrijfsruimtes. Heb jij interesse? Mail dan naar info@roozenvanhoppe.nl

Gerelateerde projecten

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?