nl en Werknemer

Ontwikkeling campus voor 400 arbeidsmigranten in Waalwijk

Roozen van Hoppe wil nog voor de zomervakantie beginnen met de bouw van een campus voor 400 arbeidsmigranten aan de Pompweg in Waalwijk. De campus komt direct achter het distributiecentrum van Ingram Micro op bedrijventerrein Haven Zeven. 

Met de bouw van de grootschalige huisvesting speelt Roozen van Hoppe in op de grote vraag naar huisvesting voor arbeidsmigranten in de regio. Alleen Waalwijk al heeft naar schatting 2.000 bedden nodig voor arbeidsmigranten die hier voor korte tijd komen werken.

De campus aan de Pompweg bestaat straks uit drie woongebouwen die worden opgedeeld in woon-units voor zes arbeiders. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, de woonkamer en keuken worden gedeeld. Daarnaast komen er gemeenschappelijke ruimtes; een restaurant, winkel, sportschool, wasserette en ontspanningsruimte. Roozen van Hoppe wil de huisvesting zo energie neutraal mogelijk bouwen. Het gebouw krijgt onder meer een casco van gerecycled beton, energieopwekkend glas in de kozijnen en zonnepanelen op de daken. 

Lees hier het hele artikel!

Gerelateerde projecten

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?