nl en Werknemer

Opening en Open Dag Woonlandschap Ons Koningsoord

Middenin het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot ligt het monumentale Koningsoord. Dit klooster is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd, waardoor er een unieke woonervaring voor zowel 55-plussers als starters is ontstaan.

Het bijzondere aan Ons Koningsoord is dat er hier een unieke woongemeenschap gevormd wordt, waarin verschillende generaties elkaars leven verrijken. Wooncommunity 2.0 noemen wij dat, want samen weet je en kun je immers meer dan alleen. Ook wordt het complex een belangrijke spil in het nieuwe centrum van Berkel-Enschot.

Het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is heel bijzonder. Op zaterdag is de feestelijk opening en zondag is er een open dag. Er wordt uitgepakt met een programma boordevol activiteiten voor jong en oud. De Bibliotheek Midden Brabant en Cultureel Centrum de Schalm gaan ook leuke activiteiten organiseren.

Het volledige programma kun je hier lezen en alle informatie over Woonlandschap Ons Koningsoord staat hier.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg
Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - GroningenWoonlandschap De Leyhoeve
Groningen
Klik voor meer informatie over Ons Koningsoord - Tilburg (Berkel-Enschot)Ons Koningsoord
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?