nl en Werknemer

Uitreiking eerste geaccrediteerd certificaat ISO 14001:2015

Sinds 2008 wordt de certificering tegen VCA** versie 2008/5.1 al door EBN voor Roozen van Hoppe Bouw en Ontwikkeling uitgevoerd. Gisteren is er een belangrijke stap gezet en heeft EBN het eerste geaccrediteerd certificaat ISO 14001:2015 uitgereikt op het indrukwekkend project Woonlandschap De Leyhoeve in Tilburg. 

Roozen van Hoppe is daarmee de eerste gecertificeerde klant van EBN Certification die een geaccrediteerd ISO 14001:2015 certificaat ontvangt. Dit bijzondere moment had voor beide partijen een feestelijk tintje en het certificaat is door EBN persoonlijk aan Roozen van Hoppe uitgereikt.

Over EBN:

EBN Certification is een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde onafhankelijke certificerende instelling opgericht in 1999, voor onder andere kwaliteitsmanagementsystemen, milieumanagementsystemen en veiligheidsmanagement systemen. EBN Certification is een onafhankelijke certificerende instelling die een stabiele positie heeft ingenomen in markt van certificerende instellingen. 

Op de foto zie je van links naar rechts: Cees Quak (Directeur -  EBN Certification), Hendrik Roozen  (Directeur - Roozen van Hoppe Bouw- en Ontwikkeling) en Rob Massuger (Manager Projecten - Roozen van Hoppe Bouw- en Ontwikkeling)

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?