nl en Werknemer

Vacature: Torenkraanmachinist

Ga jij met ons de hoogte in? En heb je geen last van hoogtevrees? En wil je graag werken in een dynamische en informele organisatie? Kom dan werken bij Excon Betonelementen!

Functie
Als torenkraanmachinist ben jij verantwoordelijk voor de handeling bij het intern transporteren van betonelementen als ook het op de juiste wijze laden van vrachtwagens voor extern transport. 

Het bedrijf
Sedert 2000 heeft Excon Betonelementen hard aan de weg getimmerd om zich een plaats in het prefab betonnen marktsegment te veroveren. Naar onze mening is dat nu zeer zeker gelukt. De naam Excon Betonelementen wordt steeds bekender in de markt. Alles wat ook maar uitgedacht kan worden in prefab beton kunnen wij leveren. Gebogen, recht, uitgewassen, gestraald, naturel, kleur etc. De mogelijkheden zijn legio en de gevraagde vorm en afwerkklasse zijn geheel af te stemmen aan de wens van de opdrachtgever. Wij leveren zowel standaard als op maat gemaakte producten. 

Excon Betonelementen is onderdeel van de Roozen van Hoppe Groep.

Wat wij vragen?
Wij als Excon Betonelementen komen graag in contact met kandidaten die:
  • Praktische werkervaring hebben;
  • Flexibel, nauwkeurig en actief ingesteld zijn;
  • Affiniteit hebben met de betonbranche, ervaring hebben in een betonfabriek is een pré;
  • Een afgeronde VMBO-opleiding hebben;
  • Kunnen werken in teamverband;
  • In het bezit zijn van een T.C.V.T.-certificaat ‘Machinist Mobiele Torenkraan’ is een pré en anders biedt Excon de mogelijkheid om dit certificaat te behalen.
Wij hechten veel waarde aan praktisch vakmanschap, collegialiteit, zelfstandigheid en betrouwbaarheid. Het in bezit zijn van het eerder genoemde kraancertificaat is wenselijk, maar geen vereiste. Het behalen van een kraancertificaat behoort tot de mogelijkheden. Aangezien de bovenstaande functie een bepaalde fysieke belasting met zich meebrengt is het van belang dat de werknemer over een goede conditie beschikt. 

Wat bieden wij:
  • Een baan in een familiebedrijf met een hecht team;
  • Een dynamische werkomgeving;
  • Een fulltime functie van 40 uur per week;
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaardenpakket. 

Interesse? 
Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar Frans van den Boer: frans@exconbeton.com en dienen voorzien te worden van een bondig cv en motivatie. 

Gerelateerde projecten

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?