nl en Werknemer

Bedrijvenpark EnschoT

Tilburg (Berkel-Enschot)

Bedrijvenpark EnschoT (circa 8 hectare uitgeefbare grond) krijgt een hoogwaardige, innovatieve en heldere uitstraling en is voornamelijk gericht op de lokale vraag binnen de gemeente Tilburg.

Het bedrijventerrein bevindt zich op een markante locatie langs de nieuwe ringweg van Tilburg (Burgemeester Bechtweg - N261). De op- en afrit van de A65 ligt op 1.700 meter (circa 2 autominuten) ten zuidoosten van het bedrijvenpark. Op iets meer dan 2 km bevindt zich knooppunt De Baars welke aansluit op de A58 (Breda - Eindhoven) en de A65 (Tilburg - 's-Hertogenbosch). De aansluiting met de A261 (Tilburg - Waalwijk) bevindt zich op 4 autominuten (5 km) ten noordwesten van de hoofdontsluiting van het bedrijvenpark.

Het toepassen van moderne gevelbekleding vormt de signatuur van het totale terrein. Voor het bedrijventerrein wordt een rustig bebouwingsbeeld nagestreefd met verzorgde architectuur en zorgvuldig ontworpen voorgevels.

In totaal omvat Bedrijvenpark Enschot ruim 40 kavels, die grotendeels bestemd zijn voor bedrijfsgebouwen en enkele voor kantoren. De kavels variëren van circa 800 m² tot circa 5000 m² en zijn flexibel uitgeefbaar. Dit houdt in dat de kavels nog niet afzonderlijk kadastraal zijn geregistreerd en aangepast kunnen worden in grootte.

Belangrijke partners voor dit project zijn de Gemeente Tilburg, Raimond Weenink Bedrijfsmakelaardij (bedrijfsmakelaar), Solaris (parkmanagement) en SpotCompanion (marketing).

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark EnschoT? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op. 

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Logistiek Park Moerdijk - MoerdijkLogistiek Park Moerdijk
Moerdijk
Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort - Gilze-RijenBedrijvenpark Midden-Brabant Poort
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark Everdenberg Oost - OosterhoutBedrijvenpark Everdenberg Oost
Oosterhout
Klik voor meer informatie over Bedrijventerrein Haven VII - WaalwijkBedrijventerrein Haven VII
Waalwijk

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?