nl en Werknemer

Bedrijvenpark Everdenberg Oost

Oosterhout NB

In Oosterhout NB wordt een nieuw bedrijventerrein ontwikkeld. Het gaat om een unieke, goed bereikbare locatie in West-Brabant. Het bedrijvenpark van 20 hectare zal ruimte bieden voor zowel grootschalige als kleinschalige bedrijven.

Het nieuwe bedrijvenpark wordt ontwikkeld ten oosten van bedrijventerrein Everdenberg. Oosterhout ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken via de A27 en de A59. De vernieuwing van de N629 zorgt voor een nog betere ontsluiting van het bedrijvenpark naar de A27.

Doordat het bedrijventerrein geen gedetailleerde verkaveling heeft, is er veel ruimte voor flexibiliteit. Er zijn kavels tot 5 hectare beschikbaar op het bedrijventerrein. Naast bedrijfskavels, zijn er ook enkele woon-werkkavels beschikbaar.

Bedrijvenpark Everdenberg Oost is een ontwikkeling van gemeente Oosterhout en Roozen van Hoppe. Voor meer informatie kun je terecht op de website van bedrijvenpark Everdenberg Oost

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark EnschoT - Tilburg (Berkel-Enschot)Bedrijvenpark EnschoT
Tilburg (Berkel-Enschot)
Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort - Gilze-RijenBedrijvenpark Midden-Brabant Poort
Gilze-Rijen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?