nl en Werknemer

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort

Gilze-Rijen

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort (circa 17 hectare uitgeefbaar terrein) is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijvenpark ligt direct aan de A58, is uitstekend ontsloten en een aanwinst voor de regio.

In deze parkachtige omgeving is bijna 17 ha uitgeefbare grond beschikbaar. Zo biedt Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort vestigingsmogelijkheden voor 40 tot 50 bedrijven. De kavels bieden voor elk wat wils: mooie kavels op zichtlocaties en ook goedkopere kavels voor bedrijven die geen behoefte hebben aan een zichtlocatie. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de kavels aanpassen.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort bevestigt dat gemeente Gilze en Rijen meer dan een prima basis biedt aan bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe vestigingslocatie. De aanleg van de Midden-Brabant Poort is gestart in 2009. Sinds 2011 is er volop bouwactiviteit. In dat jaar is tevens de eerste steen gelegd bij het begin van de bouw voor Dipi Moto. Midden-Brabant Poort is opgedeeld in vier deelgebieden met elk een eigen identiteit: kavels op zichtlocatie, in het kerngebied en als landmark. Kavels variëren in grootte en kunnen op maat gemaakt worden.

Onze belangrijke partners voor dit bedrijvenpark zijn onder andere de Gemeente Gilze-Rijen (gebiedsontwikkeling), CVH projects / Energy Tech (energienet), Solaris (parkmanagement) en SpotCompanion (marketing).

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark EnschoT - Tilburg (Berkel-Enschot)Bedrijvenpark EnschoT
Tilburg (Berkel-Enschot)
Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark Everdenberg Oost - OosterhoutBedrijvenpark Everdenberg Oost
Oosterhout
Klik voor meer informatie over Bedrijventerrein Haven VII - WaalwijkBedrijventerrein Haven VII
Waalwijk

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?