nl en Werknemer

Bedrijventerrein Haven VII

Waalwijk

Op het hoogwaardige en duurzaam ingerichte bedrijvenpark Haven VII in Waalwijk zijn diverse grootschalige logistieke en distributiecentra ontwikkeld door Roozen van Hoppe. De centrale ligging in Noord-Brabant met uitstekende aansluitingen naar zowel Rotterdam, Antwerpen, Breda als Utrecht zorgt voor een gunstig vestigingsklimaat.

Roozen van Hoppe heeft zorggedragen voor de realisatie van:

De McGregor Fashion Group is een Europees modehuis dat zich richt op het ontwerpen, inkopen, marketen, distribueren en verkopen van heren-, dames- en kindermerkkleding in het hogere marktsegment. McGregor en Gaastra zijn de grootste merken van de groep. Het distributiecentrum van Mc Gregor kent een bebouwde oppervlakte van 22.300m2.

Voor Spar is een distributiecentrum, met een totale oppervlakte van ca. 23.000m2, gerealiseerd en opgeleverd in 2011. Het distributiecentrum beschikt over 51 docks en heeft een opslag- en overslagcapaciteit ca. 8.000 artikelen. Er is bij de ontwikkeling veel nagedacht over duurzaamheid. Zo zijn de extra isolatie van de koel- en vriesruimten en het systeem van warmteterugwinning dat wordt ingezet om alle gebouwen te verwarmen aangebracht. Een energiebesparing van 30% kan hiermee worden gerealiseerd.

Ten behoeve van Syncreon Technology heeft Roozen van Hoppe een distributiecentrum van ca. 58.000m2 ontwikkeld en gerealiseerd voor dit internationale concern. Het object is in gebruik genomen als centrum voor ICT-gerelateerde producten voor Europese toelevering.

Voor DocData heeft Roozen van Hoppe de nieuwbouw ontwikkeld en gerealiseerd. Het logistieke complex kent een bebouwde oppervlakte van 55.000 m2.

Een video met de verschillende projecten kunt u hier zien.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark EnschoT - Tilburg (Berkel-Enschot)Bedrijvenpark EnschoT
Tilburg (Berkel-Enschot)
Klik voor meer informatie over Logistiek Park Moerdijk - MoerdijkLogistiek Park Moerdijk
Moerdijk
Klik voor meer informatie over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort - Gilze-RijenBedrijvenpark Midden-Brabant Poort
Gilze-Rijen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?