nl en Werknemer

Boeren Medical

Gilze-Rijen

Roozen van Hoppe heeft in opdracht van de familie Boeren met succes een nieuw bedrijfspand gerealiseerd op het bedrijvenpark Midden-Brabant Poort.

Het bedrijfspand van Boeren Medical (gerealiseerd in 2012) kent een bebouwde oppervlakte van circa 4.500m2 en is gelegen op een perceel van bijna 11.000m2. Het ligt op zichtlocatie direct aan de A58.

Boeren Medical is een ambitieus familiebedrijf dat inmiddels een gevestigde en gerenommeerde naam heeft binnen de markt van diabetes specialisten. Het is een professionele organisatie met ruim 80 enthousiaste medewerkers die over uitzonderlijk veel kennis op het gebied van diabetes en diabetes-hulpmiddelen beschikken. Boeren Medical stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en service. Zij beschikt over een breed en zeer gunstig geprijsd assortiment, maar ook staan uitstekende vakkennis, uitgebreide service, professionele dienstverlening en deskundig persoonlijk advies voorop.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijventerrein is uitstekend ontsloten en een echte aanwinst voor de regio. 
Midden-Brabant Poort wordt ontwikkeld in een publiek-private samenwerking van de gemeente Gilze-Rijen en Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling.

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op. 

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Van Assendelft - Hollander Bogaert - Gilze-RijenVan Assendelft - Hollander Bogaert
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Raab Karcher - TilburgRaab Karcher
Tilburg
Klik voor meer informatie over Vlemmix - Tilburg (Berkel-Enschot)Vlemmix
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?