nl en Werknemer

DIPI Moto

Gilze-Rijen

In opdracht van Dipi Moto heeft Roozen van Hoppe het nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Midden-Brabant Poort mogen realiseren. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt 954 m2. Het object is gelegen op een perceel van 2.014 m2. 

DIPI-moto is gepassioneerd door en gespecialiseerd in 'Motorcycle Life Style'. Heritage, stijl, kwaliteit, beleving en service zijn daarbij de sleutelwoorden.Bij DIPI-moto vindt u zowel nieuwe modellen maar ook altijd een hele mooie selectie jong gebruikte motoren welke niet van nieuw te onderscheiden zijn. Naast motoren is er een rijkelijk aanbod bijpassende kleding, accessoires en onderdelen. Kortom een one-stop-shop voor alle motorfiets behoeftes.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijventerrein is uitstekend ontsloten en een echte aanwinst voor de regio.

Midden-Brabant Poort wordt ontwikkeld in een publiek-private samenwerking van de gemeente Gilze-Rijen en Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling.

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Boeren Medical - Gilze-RijenBoeren Medical
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Van Assendelft - Hollander Bogaert - Gilze-RijenVan Assendelft - Hollander Bogaert
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Raab Karcher - TilburgRaab Karcher
Tilburg

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?