nl en Werknemer

DocData

Waalwijk

Voor DocData heeft Roozen van Hoppe een nieuw pand ontwikkeld en succesvol gebouwd en opgeleverd. Het logistieke complex heeft een bebouwde oppervlakte van 55.000 m2 en is gelegen op een perceel van 73.088m2.

De bouw van het bedrijfscomplex is begin 2011 gestart en in 4 fases gerealiseerd. De oplevering van de eerste en de tweede hal heeft plaatsgevonden in oktober 2011, de oplevering van de derde hal heeft plaatsgevonden in maart 2012 en de oplevering van de vierde hal heeft plaatsgevonden in april 2013. De laatste fase (hal vijf en zes) is opgeleverd in september 2014. 

In de steeds complexer wordende wereld achter webwinkels loopt Docdata voorop als het gaat om de beste kwaliteit en expertadvies over de hele e-commerce keten. DocData biedt haar klanten een schat aan ervaring, de beste kwaliteit, schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. DocData biedt maatwerk oplossingen aan die tegemoetkomen aan de meest complexe business requirements waardoor de  klanten van DocData zich op basis van hun logistieke performance kunnen onderscheiden. Er worden diensten aangeboden die nodig zijn om succesvol te zijn in e-commerce.

Het totale complex is verkocht aan Prologis. Prologis is sinds 1998 werkzaam in de Benelux en eigenaar, beheerder, verhuurder en manager van enkele miloenen vierkante meter logistieke bedrijfsoppervlakte.

Bekijk hier een video waarin het project is opgenomen

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Raab Karcher - TilburgRaab Karcher
Tilburg
Klik voor meer informatie over Syncreon Technology - WaalwijkSyncreon Technology
Waalwijk
Klik voor meer informatie over Airopack - WaalwijkAiropack
Waalwijk

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?