nl en Werknemer

Keukenarchitectuur Midden-Brabant

Gilze-Rijen

In opdracht van Keukenarchitectuur Midden-Brabant heeft Roozen van Hoppe het nieuwe bedrijfspand mogen realiseren.

Keukenarchitectuur Midden-Brabant heeft op 1 juli 2013 haar deuren geopend op een nieuwe locatie te Gilze en is daarom ook van naam veranderd. Het bedrijf bestaat reeds 34 jaar en vertegenwoordigt hoogwaardige keukenmeubelen in diverse stijlen: van hyper modern tot klassiek / rustiek. De keukenarchitecten maken exclusieve en creatieve ontwerpen met een zeer klantvriendelijke en persoonlijke benadering.

Twee mannen staan gezamenlijk aan het roer van dit familiebedrijf op het nieuw opgezette industrieterrein "Midden-Brabant-Poort" aan de A 58 te Gilze. Wim Rietdijk richtte de zaak in 1978 op en droeg de liefde voor het vak onbewust over aan zijn zoons Bob en Dennis. De persoonlijke aandacht en toewijding die Keukenarchitectuur Midden-Brabant besteedt aan het ontwerpen van keukens leidt tot creatieve en exclusieve keukenontwerpen, zoals bijvoorbeeld de merken RATIONAL, SANTOS en KAB-design.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijventerrein is uitstekend ontsloten en een echte aanwinst voor de regio.

Midden-Brabant Poort wordt ontwikkeld in een publiek-private samenwerking van de gemeente Gilze-Rijen en Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling.

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op. 

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Boeren Medical - Gilze-RijenBoeren Medical
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Van Assendelft - Hollander Bogaert - Gilze-RijenVan Assendelft - Hollander Bogaert
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over DIPI Moto - Gilze-RijenDIPI Moto
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over TBB Gilze - Gilze-RijenTBB Gilze
Gilze-Rijen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?