nl en Werknemer

LOUWMAN

Gilze en Rijen

Roozen van Hoppe gaat voor LOUWMAN Real Estate een compleet nieuw Mercedes-Benz Truck werkplaats in Gilze en Rijen realiseren. 

Op het nieuwe bedrijventerrein Midden-Brabant Poort (direct langs de A58) heeft LOUWMAN Real Estate een kavel van 8600 meter gekocht om daar, in eigen beheer, een nieuwe werkplaats te realiseren. De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfshal en een kantoor. De bedrijfshal krijgt een totale oppervlakte van 1.826 m2 en de kantoorruimte zal 200 m2 worden.

Bij de ontwikkeling van deze hypermoderne werkplaats voor Mercedes-Benz is ook rekening gehouden met de komst van zowel elektrische als waterstofaangedreven Trucks en Bussen die vragen om een aangepaste en gespecialiseerde werkomgeving. De oplevering is gepland in de zomer van 2021.

LOUWMAN REAL ESTATE
LOUWMAN Mercedes-Benz is onderdeel van de LOUWMAN Dealer Group, één van de grootste dealerholdings van Nederland. Met meer dan 50 vestigingen (waarvan 10 Mercedes-Benz) en 1700 werknemers een solide en betrouwbare partner waar klantentevredenheid en loyaliteit de belangrijkste drijfveer is.

Met de ontwikkeling en bouw van deze geheel nieuwe Truck vestiging laat LOUWMAN zien vertrouwen te hebben in de samenwerking met alle klanten, relaties en Mercedes-Benz. Vorig jaar investeerde LOUWMAN ook al fors in het Mercedes-Benz netwerk door overname van de AUTOMOTIONS groep met vestigingen in Goes, Roosendaal en Terneuzen.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over MK Tooling - Gilze en RijenMK Tooling
Gilze en Rijen
Klik voor meer informatie over VANHEST FOOD GROUP - Gilze en RijenVANHEST FOOD GROUP
Gilze en Rijen
Klik voor meer informatie over Boeren Medical - Gilze-RijenBoeren Medical
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over DIPI Moto - Gilze-RijenDIPI Moto
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Keukenarchitectuur Midden-Brabant - Gilze-RijenKeukenarchitectuur Midden-Brabant
Gilze-Rijen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?