nl en Werknemer

Metaalwarenfabriek G. Zijlmans

Tilburg (Berkel-Enschot)

In opdracht van metaalwarenfabriek G. Zijlmans heeft Roozen van Hoppe een bedrijfspand gerealiseerd. Het bedrijfspand van heeft een bebouwde oppervlakte van 2.444 m2 en is gelegen op een perceel van 4.094 m2. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2009.

Met meer dan vijftig jaar ervaring is Metaalwarenfabriek G. Zijlmans dé specialist op het gebied van massadraaiwerk. Het draaien en frezen van metaal- en kunststofproducten is onze tweede natuur. Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig massadraaiwerk én goede service. Tevredenheid van de klant staat bij Metaalwarenfabriek G. Zijlmans voorop. Wij hebben aan een half woord genoeg om samen met u tot een perfect ontwerp en product te komen.

Bedrijvenpark EnschoT krijgt een hoogwaardige, innovatieve en heldere uitstraling en is voornamelijk gericht op de lokale vraag binnen de gemeente Tilburg.Het bedrijventerrein bevindt zich op een markante locatie langs de nieuwe ringweg van Tilburg (Burgemeester Bechtweg - N261). De op- en afrit van de A65 ligt op 1.700 meter (circa 2 autominuten) ten zuidoosten van het bedrijvenpark. Op iets meer dan 2 km bevindt zich knooppunt De Baars welke aansluit op de A58 (Breda - Eindhoven) en de A65 (Tilburg - 's-Hertogenbosch). De aansluiting met de A261 (Tilburg - Waalwijk) bevindt zich op 4 autominuten (5 km) ten noordwesten van de hoofdontsluiting van het bedrijvenpark.

Het toepassen van moderne gevelbekleding vormt de signatuur van het totale terrein. Voor het bedrijventerrein wordt een rustig bebouwingsbeeld nagestreefd met verzorgde architectuur en zorgvuldig ontworpen voorgevels.

In totaal omvat Bedrijvenpark Enschot ruim 40 kavels, die grotendeels bestemd zijn voor bedrijfsgebouwen en enkele voor kantoren. De kavels variëren van circa 800 m² tot circa 5000 m² en zijn flexibel uitgeefbaar. Dit houdt in dat de kavels nog niet afzonderlijk kadastraal zijn geregistreerd en aangepast kunnen worden in grootte.

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark EnschoT? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op. 

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Boeren Medical - Gilze-RijenBoeren Medical
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Van Assendelft - Hollander Bogaert - Gilze-RijenVan Assendelft - Hollander Bogaert
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over DIPI Moto - Gilze-RijenDIPI Moto
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Keukenarchitectuur Midden-Brabant - Gilze-RijenKeukenarchitectuur Midden-Brabant
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Frecoma - Tilburg (Berkel-Enschot)Frecoma
Tilburg (Berkel-Enschot)
Klik voor meer informatie over Bowls & Dishes - Tilburg (Berkel-Enschot)Bowls & Dishes
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?