nl en Werknemer

ProDelta

Waalwijk

Roozen van Hoppe bouwt een nieuw distributiecentrum op Haven VIII te Waalwijk. De nieuwe warehouses (fase 1 en 2) zullen een totale oppervlakte hebben van ongeveer 70.000 m2. De eerste paal, voor fase 1, is geslagen in februari 2019.

Het distributiecentrum van de eerste fase telt een oppervlakte van 32.560 m2. Met een kantoorruimte van 1.216 m2 kunnen de medewerkers straks genieten van een nieuwe werkplek. Tevens is er een sprinklerruimte gerealiseerd van 200 m2. Fase 2 is inmiddels aangevangen. Hier wordt ook een distributiecentrum (32.560 m2) met kantoorruimte gerealiseerd (1.216 m2). 

Roozen van Hoppe Industrievloeren heeft super vlakke vloeren gestort in het distributiecentrum. Een super vlakke vloer geeft de logistieke dienstverlener de optie om met inductie-gestuurde heftrucks het warehouse tot 12,2m1 vrije hoogte te stapelen.  

Duurzaamheid speelt een centrale rol bij de realisatie van de projecten. Bij het ontwikkelen en bouwen van dit distributiecentrum wordt duurzaamheid bijvoorbeeld toegepast door warmtepompen, PV-panelen en klimaatplafonds in kantoorruimtes.  

Roozen van Hoppe bouwt dit BREEAM-NL project met de ambitie om een “Outstanding” ontwerpcertificaat te behalen. Hierbij wordt de hoogste score behaald in alle duurzaamheidscategorieën gesteld vanuit BREEAM-NL.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over DocData - WaalwijkDocData
Waalwijk
Klik voor meer informatie over Syncreon Technology - WaalwijkSyncreon Technology
Waalwijk
Klik voor meer informatie over Airopack - WaalwijkAiropack
Waalwijk

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?