nl en Werknemer

TBB Gilze

Gilze-Rijen

Om de verdere groei van TBB mogelijk te maken is het bestaande gebouw uitgebreid. Roozen van Hoppe Bouw en Ontwikkeling heeft de uitbreiding mogen realiseren.

TBB (Technisch Bureau Boshoek) is gespecialiseerd in het fijnmechanische plaat- en constructiewerk. Aan de hand van (digitale) tekeningen worden in de werkplaats aan de Hercules in Gilze zeer uiteenlopende producten vervaardigd waarbij maatwerk en snelheid de sleutelwoorden zijn.

TBB is een betrouwbaar metaalbewerkingsbedrijf, dat zich richt op de productie van kwalitatief fijn mechanisch plaatwerk en klein constructiewerk tot halffabrikaat. Of het nu gaat om de verwerking van staal, aluminium of RVS: een brede klantenkring weet al jaren de weg naar Gilze te vinden. TBB beschikt over een modern machinepark en ervaren en gemotiveerde vakmensen.Vanuit onze gedegen vakkennis denken wij met u mee en adviseren we u om samen te komen tot een optimaal, op maat gemaakt eindresultaat.

Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort is het nieuwste bedrijvenpark in de gemeente Gilze en Rijen. Gelegen aan de A58, tussen Breda en Tilburg, en op redelijke reisafstand van Antwerpen, Rotterdam en Eindhoven. Het bedrijventerrein is uitstekend ontsloten en een echte aanwinst voor de  regio.


Midden-Brabant Poort wordt ontwikkeld in een publiek-private samenwerking van de gemeente Gilze-Rijen en Roozen van Hoppe Bouw & Ontwikkeling.

Wil jij graag meer weten over Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort? Raadpleeg dan de website voor alle informatie of neem gelijk contact op. 

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Van Assendelft - Hollander Bogaert - Gilze-RijenVan Assendelft - Hollander Bogaert
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over DIPI Moto - Gilze-RijenDIPI Moto
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over TBB Gilze - Gilze-RijenTBB Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Keukenarchitectuur Midden-Brabant - Gilze-RijenKeukenarchitectuur Midden-Brabant
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Veko Technology - Tilburg (Berkel-Enschot)Veko Technology
Tilburg (Berkel-Enschot)
Klik voor meer informatie over Zarges - Tilburg (Berkel-Enschot)Zarges
Tilburg (Berkel-Enschot)
Klik voor meer informatie over De Maro Banketbakkerij - Tilburg (Berkel-Enschot)De Maro Banketbakkerij
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?