nl en Werknemer

Van Keulen Bouwmaterialen

Amsterdam

Van Keulen hout- en bouwmaterialen, het grootste bouwmaterialenhandelsbedrijf in- en rondom Amsterdam, is verworven door Raab-Karcher. Vanwege de succesvolle begeleiding voor, tijdens en na de nieuwbouw van het hoofdkantoor annex distributiecentrum van Raab-Karcher in Tilburg in 2005, kreeg Roozen-van Hoppe ook de ontwikkeling van deze nieuwe Amsterdamse vestiging onder haar hoede. Op dit bedrijventerrein zijn de distributieactiviteiten voor de hoofdstad en omgeving gecentraliseerd op één locatie.

Van Keulen is onderdeel van Saint-Gobain Distribution the Netherlands B.V. (SGD-NL). SGD-NL is onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain. Met in totaal zo’n 1.100 werknemers verdeeld over 6 werkmaatschappijen is het één van de belangrijkste toeleveranciers van bouwmaterialen aan de professionele bouwwereld in de Benelux. Saint-Gobain is Top Employer 2016 in Nederland.

Van Keulen is al meer dan 100 jaar een begrip in Amsterdam. Het bedrijf is uitgegroeid tot een succesvol toeleveringsbedrijf voor hout en bouwmaterialen. Dat is het resultaat van gedurfd ondernemen en hard werken.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen
Klik voor meer informatie over Raab Karcher - TilburgRaab Karcher
Tilburg
Klik voor meer informatie over Spar - WaalwijkSpar
Waalwijk
Klik voor meer informatie over Noorderligt - TilburgNoorderligt
Tilburg

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?