nl en Werknemer

Woonlandschap De Leyhoeve

Groningen

“Samen aangenaam oud worden” is de leus van Woonlandschap De Leyhoeve. De bewonerspopulatie bestaat uit mensen die op tijd een comfortabele en waardige oude dag willen veiligstellen. Bewoners van De Leyhoeve leven in een luxueuze omgeving, omringd door natuur en met onder meer een zwembad, een restaurant, een brasserie, een bruin café, winkel, kapper, en andere (zorg)serviceverleners.

Woonlandschap de Leyhoeve: Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad Groningen in het Europapark. Een unieke locatie aan het water en op steenworp afstand van het centrum van Groningen. In de tuinen staan de luie stoelen klaar met uitzicht op het water. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid omarmen de bewoners als een warme deken.

Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom. Leyhoeve verwezenlijkt met verschillende partijen, die de passie voor “Samen aangenaam oud worden “ delen, die droom.

Ouderen kunnen hier wonen op een bijzondere locatie op steenworp afstand van het centrum en aan de rand van de stad. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken en de service is gelijk aan die van een 5-sterren hotel, maar met de volledige mogelijkheid tot zorg binnen handbereik, wanneer dit noodzakelijk is. Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55-plusser van vandaag de dag.

Deelt u mee in deze droom? Lees hier meer of schrijf u dan nu in voor een geheel vrijblijvende rondleiding.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg
Klik voor meer informatie over Ons Koningsoord - Tilburg (Berkel-Enschot)Ons Koningsoord
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?