nl en Werknemer

Woonlandschap De Leyhoeve

Tilburg

Samen aangenaam oud worden, woonlandschap de Leyhoeve”.

Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad. Er stroomt een beekje langs het gebouw en het mooiste park van Tilburg is de achtertuin. Op het terras staan de luie stoelen klaar, gezelligheid, warmte en bourgondische gastvrijheid omarmen de bewoners en de gasten als een warme deken.

Een droom?
Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom. Projectontwikkelaar Roozen van Hoppe heeft met verschillende partijen, die de passie voor ‘Samen aangenaam oud worden’ delen, die droom in Tilburg verwezenlijkt. Sinds begin 2016 hebben wij de eerste bewoners mogen ontvangen op de Leyhoeve.

De 55 plusser van vandaag de dag kan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje “De Leij”, met het gelijknamige park naast de deur. Alle woningen zijn voorzien van de gemakken van vandaag de dag, de service is gelijk aan die van een luxe hotel, maar met indien noodzakelijk optimale zorg binnen handbereik. Woonlandschap de Leyhoeve geeft vorm aan het nieuwe wonen voor de 55 plusser van vandaag de dag.

De Leyhoeve Tilburg omvat onder andere 200 appartementen, 85 zorgsuites, 2 restaurants, een bruincafé, een lounge / bibliotheek, verschillende multifunctionele ruimtes, een zwembad met wellness, een winkel en kinderopvang.

Sinds begin 2016 hebben wij de eerste bewoners mogen ontvangen op de Leyhoeve. Meer weten over de Leyhoeve? Bekijk de website.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Woonlandschap De Leyhoeve - GroningenWoonlandschap De Leyhoeve
Groningen
Klik voor meer informatie over Ons Koningsoord - Tilburg (Berkel-Enschot)Ons Koningsoord
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?