nl en Werknemer

Aannemer

Ons bouwbedrijf zorgt voor de technische realisatie van hoogwaardige en duurzame bouwprojecten. Van kleinschalige projecten voor het MKB tot grote logistieke centra.

Onze kennis en aanpak leidt tot efficiënte en kostenbewuste realisatie van uw nieuw huisvesting. Wij geloven in vergaande integratie en transparante samenwerking met alle betrokken partijen. Dat vraagt om onderling vertrouwen en een goede relatie met onderaannemers en leveranciers.

Onze partners zijn specialisten op een onderdeel in het proces. Samen komt onze kennis en ervaring het best tot zijn recht in alle stadia van het bouwproces. Van advies, ontwerp tot uitvoering.

Roozen van Hoppe is uw betrokken en betrouwbare partner.
 Presly & Sun - TilburgPresly & Sun
Tilburg

Presly & Sun

Tilburg

Roozen van Hoppe verzorgt de nieuwbouw van Presly & Sun langs de A58 in Tilburg. 
 Workinn - WaalwijkWorkinn
Waalwijk

Workinn

Waalwijk

Workinn is een hoogwaardig short stay verblijf welke geniet van privacy, ruimte en integratiemogelijkheden. Workinn is een vooruitstrevend concept met de bewoners van Workinn in het middelpunt. 
 MK Tooling - Gilze en RijenMK Tooling
Gilze en Rijen

MK Tooling

Gilze en Rijen

MK Tooling, momenteel gevestigd in Gilze op De Broekakkers, is een zusterbedrijf van MK Gilze. Zij gaan verhuizen en uitbreiden op bedrijvenpark Midden Brabant Poort.
 ProDelta - WaalwijkProDelta
Waalwijk

ProDelta

Waalwijk

Roozen van Hoppe bouwt een nieuw distributiecentrum op Haven VIII te Waalwijk. De nieuwe warehouses (fase 1 en 2) zullen een totale oppervlakte hebben van ongeveer 70.000 m2. De eerste paal, voor fase 1, is geslagen in februari 2019. Fase 2 is inmiddels ook aangevangen.

 VANHEST FOOD GROUP - Gilze en RijenVANHEST FOOD GROUP
Gilze en Rijen

VANHEST FOOD GROUP

Gilze en Rijen

VANHEST FOOD GROUP heeft zicht gevestigd zich op bedrijvenpark Midden-Brabant poort. Roozen van Hoppe verzorgt de bouw. De nieuwbouw bestaat uit een bedrijfshal met kantoorruimte. 
 Fabory - TilburgFabory
Tilburg

Fabory

Tilburg

Voor Fabory heeft Roozen van Hoppe een nieuw pand ontwikkeld op Bedrijventerrein Kraaiven, Tilburg.

Het distributiecentrum met kantoren heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 15.000 m2 en is gelegen op een perceel van ruim 23.500 m2. In totaal worden er 15 docks gerealiseerd.
 Woonlandschap De Leyhoeve - TilburgWoonlandschap De Leyhoeve
Tilburg

Woonlandschap De Leyhoeve

Tilburg

Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad. Er stroomt een beekje langs het gebouw en het mooiste park van Tilburg is de achtertuin. Op het terras staan de luie stoelen klaar, gezelligheid, warmte en bourgondische gastvrijheid omarmen de bewoners en de gasten als een warme deken. 

Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom.
 Woonlandschap De Leyhoeve - GroningenWoonlandschap De Leyhoeve
Groningen

Woonlandschap De Leyhoeve

Groningen

Wonen in een prachtig appartement, voorzien van alle gemakken, aan de rand van de stad Groningen in het Europapark. Een unieke locatie aan het water en op steenworp afstand van het centrum van Groningen. In de tuinen staan de luie stoelen klaar met uitzicht op het water. Gezelligheid, warmte en gastvrijheid omarmen de bewoners als een warme deken.

Op zo’n plek samen oud worden is voor velen van ons een droom.
 Boeren Medical - Gilze-RijenBoeren Medical
Gilze-Rijen

Boeren Medical

Gilze-Rijen

Roozen van Hoppe heeft in opdracht van de familie Boeren met succes een nieuw bedrijfspand gerealiseerd op het bedrijvenpark Midden-Brabant Poort. Het bedrijfspand van Boeren Medical (gerealiseerd in 2012) kent een bebouwde oppervlakte van circa 4.500m2 en is gelegen op een perceel van bijna 11.000m2. Het ligt op zichtlocatie direct aan de A58.
 Van Assendelft - Hollander Bogaert - Gilze-RijenVan Assendelft - Hollander Bogaert
Gilze-Rijen

Van Assendelft - Hollander Bogaert

Gilze-Rijen

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

De bebouwde oppervlakte van het bedrijfspand bedraagt ca. 5.343 m2 bedrijfshal, ca. 1.963 kantoren en 307 m2 entresolvloer. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt ruim 7.600 m2.
 MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen

MK Gilze

Gilze-Rijen

In opdracht van MK Gilze heeft Roozen van Hoppe de uitbreiding van het bedrijfspand gerealiseerd. Het initieel gebouwde bedrijfsobject bleek na enkele jaren alweer te klein.
 AXON - Gilze-RijenAXON
Gilze-Rijen

AXON

Gilze-Rijen

Door Roozen van Hoppe is in opdracht van AXON een nieuwe bedrijfshal met kantoor op bedrijvenpark Midden-Brabant Poort gerealiseerd. De totale bebouwde oppervlakte van het bedrijfspand bedraagt ca. 3.925 m2, bestaande uit ca. 2.600m2 kantoren, ca. 523m2 magazijn, ca. 426 m2 technische ruimte en ca. 376 m2 entresol vloer.

Het complex is gelegen op een perceel grond van 5.574m2. In augustus 2013 is aangevangen met de bouw. Het bedrijfspand is opgeleverd in januari 2014. 
 Raab Karcher - TilburgRaab Karcher
Tilburg

Raab Karcher

Tilburg

In opdracht van Raab Karcher heeft Roozen van Hoppe het distributiecentrum gerealiseerd en opgeleverd. Dit hoofddistributiecentrum voor Zuid-Nederland, met het landelijke hoofdkantoor, kent een totale vloeroppervlakte van ca. 28.800 m2.
 DocData - WaalwijkDocData
Waalwijk

DocData

Waalwijk

Voor DocData heeft Roozen van Hoppe een nieuw pand ontwikkeld en succesvol gebouwd en opgeleverd. Het logistieke complex heeft een bebouwde oppervlakte van 55.000 m2 en is gelegen op een perceel van 73.088m2.
 Syncreon Technology - WaalwijkSyncreon Technology
Waalwijk

Syncreon Technology

Waalwijk

In opdracht van het international concern Syncreon Technology heeft Roozen van Hoppe een distributiecentrum van ca. 58.000m2 gerealiseerd. Het object is in gebruik genomen als centrum voor ICT-gerelateerde producten voor Europese toelevering.
 Airopack - WaalwijkAiropack
Waalwijk

Airopack

Waalwijk

Voor de McGregor Fashion Group B.V. heeft Roozen van Hoppe het nieuwe distributiecentrum ontwikkeld en gerealiseerd op bedrijventerrein Haven VII.

Het bedrijfspand kent een bebouwde oppervlakte van 22.300m2 en is gelegen op een perceel van 37.800m2.

Momenteel is het pand in gebruik van Airopack Technology Group (ATG).
 Spar - WaalwijkSpar
Waalwijk

Spar

Waalwijk

In de rol van partner heeft Roozen van Hoppe in combinatie met bouwbedrijf Aan de Stegge Twello het distributiecentrum van Spar gerealiseerd.
 De Dikke van Dale - SluisDe Dikke van Dale
Sluis

De Dikke van Dale

Sluis

Het vier sterren hotel De Dikke van Dale is gerealiseerd in een historisch klooster. Aan het klooster is een passende nieuwbouw gerealiseerd waarmee een hotel is ontstaan met 64 kamers, 3 vergaderruimtes een restaurant, casino, beauty en wellness faciliteiten.
 Berla Lighting - Gilze-RijenBerla Lighting
Gilze-Rijen

Berla Lighting

Gilze-Rijen

Berla is een groothandel en adviesbureau in exclusieve verlichting en led producten en was tot voor kort gevestigd in Goirle.
 Distributiecentrum Haven VII - WaalwijkDistributiecentrum Haven VII
Waalwijk

Distributiecentrum Haven VII

Waalwijk

Nieuw 'state of the art' logistiek distributiecentrum op een kavel van ongeveer 27.000 m2. Het DC in Waalwijk is ontwikkeld conform alle moderne specificaties voor een logistiek centrum.

Het gebouw is gelegen aan de Van Hiltstraat op bedrijventerrein Haven VII op de laatste kavel van deze omvang.
 Business Units EnschoT - Berkel-EnschotBusiness Units EnschoT
Berkel-Enschot

Business Units EnschoT

Berkel-Enschot

Op het nieuwe en kwalitatieve Bedrijvenpark EnschoT worden 7 zelfstandige Business Units ontwikkeld.

Elke unit is voorzien van bedrijfsruimte, kantoor-/showroom en een buitenterrein. De bedrijfsruimtes variëren in oppervlakte Iedere bedrijfsunit is gelegen op eigen grond en heeft de beschikking over eigen parkeerplaatsen.
 Ons Koningsoord - Tilburg (Berkel-Enschot)Ons Koningsoord
Tilburg (Berkel-Enschot)

Ons Koningsoord

Tilburg (Berkel-Enschot)

Ons Koningsoord, een unieke mix van moderne comfort en markante historie.

In het kloosterdeel van het complex, het onderkomen van de starterswoningen, zijn de originele elementen zo veel behouden, en waar nodig aangepast aan de wensen van nu.
 Nijverstraat - TilburgNijverstraat
Tilburg

Nijverstraat

Tilburg

Aan de Nijverstraat in Tilburg, op de plek van de voormalige meisjesschool, realiseert Roozen van Hoppe zes twee-onder-een kap woningen.

Op steenworp afstand van de spoorzone, het station en het bruisende centrum van Tilburg.
 Noorderligt - TilburgNoorderligt
Tilburg

Noorderligt

Tilburg

In opdracht van Amarant is deze moderne woonomgeving gerealiseerd in Tilburg. Voor mensen met een verstandelijke beperking is dit complex met 31 appartementen en een recreatieruimte gebouwd dat voldoet aan alle moderne eisen.
 Plato - TilburgPlato
Tilburg

Plato

Tilburg

In opdracht van Amarant is dit woon-zorgcomplex gerealiseerd. 18 appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking en een recreatieruimte. De oude gevel is tijdens de bouw behouden gebleven en zorgvuldig gerestaureerd wat het project een bijzonder karakter geeft.
 Van Keulen Bouwmaterialen - AmsterdamVan Keulen Bouwmaterialen
Amsterdam

Van Keulen Bouwmaterialen

Amsterdam

Van Keulen hout- en bouwmaterialen is het grootste bouwmaterialenhandelsbedrijf in- en rondom Amsterdam, is verworven door Raab-Karcher. Vanwege de succesvolle begeleiding voor, tijdens en na de nieuwbouw van het hoofdkantoor annex distributiecentrum van Raab-Karcher in Tilburg in 2005, kreeg Roozen-van Hoppe ook de ontwikkeling van deze nieuwe Amsterdamse vestiging onder haar hoede.
 DIPI Moto - Gilze-RijenDIPI Moto
Gilze-Rijen

DIPI Moto

Gilze-Rijen

In opdracht van Dipi Moto heeft Roozen van Hoppe het nieuwe bedrijfspand op bedrijventerrein Midden-Brabant Poort mogen realiseren. De totale bebouwde oppervlakte bedraagt 954 m2. Het object is gelegen op een perceel van 2.014 m2. 
 TBB Gilze - Gilze-RijenTBB Gilze
Gilze-Rijen

TBB Gilze

Gilze-Rijen

Om de verdere groei van TBB mogelijk te maken is het bestaande gebouw uitgebreid. Roozen van Hoppe Bouw en Ontwikkeling heeft de uitbreiding mogen realiseren.
 Keukenarchitectuur Midden-Brabant - Gilze-RijenKeukenarchitectuur Midden-Brabant
Gilze-Rijen

Keukenarchitectuur Midden-Brabant

Gilze-Rijen

In opdracht van Keukenarchitectuur Midden-Brabant heeft Roozen van Hoppe het nieuwe bedrijfspand mogen realiseren. Keukenarchitectuur Midden-Brabant heeft op 1 juli 2013 haar deuren geopend op een nieuwe locatie te Gilze-Rijen.
 Frecoma - Tilburg (Berkel-Enschot)Frecoma
Tilburg (Berkel-Enschot)

Frecoma

Tilburg (Berkel-Enschot)

Frecoma is een leverancier van hoogwaardige componenten voor de lederverwerkende industrie, orthopedie en podologie. Met bijna 40 jaar ervaring is Frecoma een innovatieve partner in iedere stap richting een kwalitatief eindproduct.
 Dierenziekenhuis Tilburg - Tilburg (Berkel-Enschot)Dierenziekenhuis Tilburg
Tilburg (Berkel-Enschot)

Dierenziekenhuis Tilburg

Tilburg (Berkel-Enschot)

In opdracht van Dierenziekenhuis Tilburg is door Roozen van Hoppe een dierenziekenhuis gebouwd met een state of art inrichting. Het dierenziekenhuis kan en heeft veel meer dan de meeste cliënten denken. Ze vertellen graag over alle mogelijkheden!
 Bowls & Dishes - Tilburg (Berkel-Enschot)Bowls & Dishes
Tilburg (Berkel-Enschot)

Bowls & Dishes

Tilburg (Berkel-Enschot)

In opdracht van Bowls & Dishes heeft Roozen van Hoppe het bedrijfspand van bijna 1.000 m2 mogen realiseren in 2010. In 2015 is het pand uitgebreid.
 Metaalwarenfabriek G. Zijlmans - Tilburg (Berkel-Enschot)Metaalwarenfabriek G. Zijlmans
Tilburg (Berkel-Enschot)

Metaalwarenfabriek G. Zijlmans

Tilburg (Berkel-Enschot)

In opdracht van metaalwarenfabriek G. Zijlmans heeft Roozen van Hoppe een bedrijfspand gerealiseerd. Het bedrijfspand van heeft een bebouwde oppervlakte van 2.444 m2 en is gelegen op een perceel van 4.094 m2. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2009.
 Veko Technology - Tilburg (Berkel-Enschot)Veko Technology
Tilburg (Berkel-Enschot)

Veko Technology

Tilburg (Berkel-Enschot)

In opdracht van Veko Technology heeft Roozen van Hoppe het nieuwe bedrijfspand op Bedrijvenpark EnschoT gerealiseerd.De bebouwde oppervlakte bedraagt 650 m2.
 Zarges - Tilburg (Berkel-Enschot)Zarges
Tilburg (Berkel-Enschot)

Zarges

Tilburg (Berkel-Enschot)

Voor Zarges heeft Roozen van Hoppe het nieuwe bedrijfspand op Bedrijvenpark EnschoT gerealiseerd. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2010. Het bedrijfspand van Zarges is gelegen op een perceel van 3.102 m2.
 De Maro Banketbakkerij - Tilburg (Berkel-Enschot)De Maro Banketbakkerij
Tilburg (Berkel-Enschot)

De Maro Banketbakkerij

Tilburg (Berkel-Enschot)

Roozen van Hoppe heeft de nieuwbouw van De Maro Banketbakkerij mogen realiseren. Het bedrijfspand van De Maro Banketbakkerij heeft een bebouwde oppervlakte van 1.435 m2 en is gelegen op een perceel van 2.808 m2. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2011. In 2014 is het pand uitgebreid en de capaciteit verdubbeld.
 Vlemmix - Tilburg (Berkel-Enschot)Vlemmix
Tilburg (Berkel-Enschot)

Vlemmix

Tilburg (Berkel-Enschot)

In opdracht van Vlemmix heeft Roozen van Hoppe de nieuwbouw mogen realiseren. Het bedrijfspand van Vlemmix kent een bebouwde oppervlakte van 2.268 m2 en is gelegen op een perceel van 3.493 m2. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2011.
 I&L Logistiek - Tilburg (Berkel-Enschot)I&L Logistiek
Tilburg (Berkel-Enschot)

I&L Logistiek

Tilburg (Berkel-Enschot)

Het bedrijfspand is in opdracht van I&L Logistiek gebouwd door Roozen van Hoppe. Het bedrijfspand van I&L Logistiek kent een bebouwde oppervlakte van 1.041 m2 en is gelegen op een perceel van 4.319 m2. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2009.
 Kluitmans Haaren - Tilburg (Berkel-Enschot)Kluitmans Haaren
Tilburg (Berkel-Enschot)

Kluitmans Haaren

Tilburg (Berkel-Enschot)

Roozen van Hoppe heeft in opdracht van Kluitmans de nieuwbouw op bedrijvenpark Berkel-EnschoT gerealiseerd. Het bedrijfspand van Kluitmans kent een bebouwde oppervlakte van 3.219 m2 en is gelegen op een perceel van 14.001 m2. De oplevering van het bedrijfspand heeft plaatsgevonden in 2011.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?