nl en Werknemer

Excon Betonelementen

Een toonaangevende positie verwerven en behouden in het marktsegment voor prefab betonnen producten; dat is waar Excon Betonelementen continue naar streeft. In de afgelopen jaren is die doelstelling bereikt en hebben we opdracht gekregen tot tal van bijzondere projecten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw.

Elke vorm van prefab beton kan door Excon Betonelementen worden geleverd. Gebogen, recht, uitgewassen, gestraald, naturel, kleur, etc. etc. De mogelijkheden zijn legio! Excon levert zowel standaard als op maat gemaakte producten.

Altijd wordt in goed overleg met onze opdrachtgever de wensen overlopen en het verwachte eindproduct bepaald. Het vereiste kwaliteitsniveau wordt goed afgestemd.

De producten zijn hoogwaardig en hebben een duurzaam karakter. Door het nastreven van een constant kwaliteitsniveau, het hanteren van scherpe concurrerende prijzen en door altijd op- of voor de gevraagde levertijd te leveren heeft Excon Betonelementen een belangrijke positie weten te verwerven binnen dit segment.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op:

Excon Betonelementen
Tel. +31 13 504 67 50
Email info@exconbeton.com

Bezoekersadres: Wilheminadijk 7, 5089 NT Haghorst 
Postadres: Postbus 165, 5080 AD Hilvarenbeek 

Meer informatie is te lezen op de website van Excon Betonelementen

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?