nl en Werknemer

De Hilver bouwmaterialen - Betoncentrale De Hilver

De Hilver Bouwmaterialen is de oudste telg van de “familie”. Opgericht in 1965, stond de bouwmaterialenhandel aan de wieg van wat nu de Roozen van Hoppe Groep is.

Vanaf het begin is de bouwmaterialenhandel een “breed pakket-handelaar”. Werkelijk alle denkbare bouwmaterialen zijn bij De Hilver in haar assortiment aanwezig. Niet voor niets is ons motto “alles voor elke bouw” daarom nog steeds van toepassing!

Bovendien zijn wij onder andere gespecialiseerd in prefab wanden, verdiepingsvloeren, gevelstenen en het hellende dak. U kunt echt voor elke vraag een beroep doen op één van onze verkoopmedewerkers; zij hebben allen méér dan 20 jaar ervaring in de wereld van de bouwmaterialen.

Als prominent lid van de grootste inkooporganisatie van Nederland hebben wij tevens toegang tot de beste, maar bovenal ook goedkoopste, inkoopkanalen in de branche. Wij kunnen dan ook altijd tegen de meest scherpe prijzen aanbieden.

Voor een vrijblijvende offerte of gratis advies bent u altijd van harte welkom.

De Hilver Bouwmaterialen

Tel. +31 13 504 67 00
Email info@dehilverbm.nl

De Hilver Bouwmaterialen - Alles voor elke bouw

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?