nl en Werknemer

Passie voor mensen

Klanten en gebruikers
Wij ontwikkelen en bouwen voor de mens en stellen graag onze klanten en gebruikers van de gebouwen centraal. Met de mens in het middelpunt proberen wij het aangenamer te maken voor bijvoorbeeld ouderen en arbeidsmigranten

Partners, onderaannemers en leveranciers
Wij streven naar duurzame relaties met onze partners, onderaannemers en leveranciers om zo een groene grip te krijgen op de gehele keten. 

Aantrekkelijk werkgeverschap
Onze werknemers zijn het duurzaamste kapitaal van onze organisatie waarmee we onze ontwikkelingen nastreven. Met collegialiteit, duurzame relaties en onze informele bedrijfscultuur hopen we het allerbeste uit onze medewerkers te halen. 

Als werkgever creëren wij graag een langdurige arbeidsrelatie waarbij de werknemer zelf centraal staat. Met deze visie is het persoonlijke traject: ’Helemaal op je werkplek!’ geïntroduceerd. Met dit traject geeft de werknemer met plezier zelf invulling wat hij of zij ambieert in onze organisatie.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf stimuleren wij de komst van jonge talenten en bieden hen een platform om op eigen wijze te groeien. In onze informele bedrijfscultuur bieden wij de mogelijkheid om cursussen, trainingen en opleidingen te volgen. 

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?