nl en Werknemer

Passie voor mensen

Klanten en gebruikers
Wij ontwikkelen en bouwen voor de mens en stellen graag onze klanten en gebruikers van de gebouwen centraal. Met de mens in het middelpunt maken wij leefomgevingen aangenamer voor starters, ouderen en arbeidsmigranten en optimaliseren we werkplekomgevingen in bedrijfspanden.  

Partners, onderaannemers en leveranciers
Wij kiezen bewust voor lokale bedrijven als onze vaste onderaannemers, zodat zowel maatschappelijke betrokkenheid als transportreductie worden gerealiseerd. Met duurzame en transparante relaties komen we samen met onze partners, onderaannemers en leveranciers tot een zo duurzaam mogelijk eindproduct. 

Aantrekkelijk werkgeverschap
Onze werknemers zijn het duurzaamste kapitaal van onze organisatie waarmee we onze kwaliteitsnormen, doelen en duurzaamheidsvisie nastreven. Met collegialiteit, duurzame arbeidsrelaties en onze informele bedrijfscultuur halen we het allerbeste uit onze medewerkers naar boven. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden in een informele bedrijfscultuur waarbij de werknemer centraal staat.

Ook bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen zodat onze werknemers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en uitdaging blijven vinden. Ons team bestaat uit enthousiaste betrokken personen die dagelijks de missie van Roozen van Hoppe voortzetten. 

Als werkgever creëren wij graag een langdurige arbeidsrelatie waarbij de werknemer centraal staat. Met deze visie is het persoonlijke traject: ’Helemaal op je werkplek!’ geïntroduceerd. Met dit traject geeft de werknemer met plezier invulling wat hij of zij ambieert in onze organisatie. 

Wij staan altijd open voor nieuwe talenten. Zie jij jouw toekomst bij Roozen van Hoppe? Stuur dan een open sollicitatie naar info@roozenvanhoppe.nl.  

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf stimuleren wij de komst van jonge talenten en bieden hen een draagvlak om op eigen wijze te groeien. Door duurzame arbeidsrelaties is er jarenlange ervaring op de werkvloer waar jonge talenten van kunnen leren. Stagiaires doorlopen een leerrijk traject waarbij zij gelijk veel verantwoordelijkheden krijgen toegewezen. 

Veiligheid
Ons veiligheidsbeleid waarborgt de veiligheid van onze medewerkers, partners, onderaannemers en gebruikers. Het vaststellen van de veiligheid van het personeel wordt voortdurend gewaarborgd en geoptimaliseerd. Door middel van toolboxmeetings, inspecties, meldingen en controles blijven wij de veiligheid monitoren. 

Passie voor mensen

Roozen van Hoppe geeft om de mensen met wie en waarvoor zij werken.
Meer informatie.

Bewust bouwen

Op bewuste wijze geeft Roozen van Hoppe vorm aan de projecten.
Meer informatie.

Kwaliteit

Roozen van Hoppe streeft enkel het hoogste kwaliteitsniveau na.
Meer informatie.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?