nl en Werknemer

Aankomst eerste bewoners Workinn Waalwijk

De eerste bewoners hebben kennisgemaakt met Workinn Waalwijk. Samen met Covebo Uitzendgroep en T&S Flexwerk hebben wij hen van harte welkom geheten. Op een verantwoordelijke wijze is er een glaasje champagne gedronken. 

De bewoners zijn enthousiast over de nieuwe, ruime kamers, moderne inrichting en de privacy. Zo hebben ze een eigen slaapkamer en een gedeelde badkamer per twee personen, als we de bewoners mogen citeren ‘iets unieks’. 

De hoogwaardige shortstay huisvesting is een tijdelijk thuis voor de arbeidsmigrant, waar kwaliteit, comfort en privacy centraal staan. Hoogwaardige en innovatieve woonruimtes die iets extra’s te bieden hebben. Mensen die zich, ver van huis, toch thuis voelen in een fijne woonomgeving, hebben meer plezier in het werk en functioneren ook veel beter. Met Workinn willen we dit stimuleren en hieraan bijdragen.Gerelateerde projecten

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?