nl en Werknemer

Binnenkort zal de bouw van Workinn Waalwijk gaan starten

Roozen van Hoppe gaat binnenkort starten aan de bouw van een innovatief project in Waalwijk. De nieuwbouw zal de naam Workinn Waalwijk gaan dragen. 

Workinn is een hoogwaardige short stay campus welke geniet van privacy, ruimte en integratiemogelijkheden. Workinn is een vooruitstrevend concept met de bewoners van Workinn in het middelpunt. 

De nieuwbouw campus aan de Pompweg in Waalwijk zal onderdak gaan bieden aan 400 arbeidsmigranten. De campus bestaat straks uit drie woongebouwen die worden opgedeeld in woon-units voor zes bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer, de woonkamer en keuken worden gedeeld. Daarnaast komen er gemeenschappelijke ruimtes; een restaurant, winkel, sportschool en ontspanningsruimte. 

Het appartementencomplex zal zo energieneutraal mogelijk gebouwd worden. Het gebouw krijgt onder meer een casco van gerecycled beton en zonnepanelen op de daken. 

Workinn Waalwijk gaat naar verwachting in 2020 de eerste 400 bewoners welkom heten.

Wil je meer weten over Workinn? Bekijk dan de website!

Gerelateerde projecten

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?