nl en Werknemer

Constructie nieuwbouw MK Tooling

Tijdens de heerlijke zomerdagen wordt er hard gewerkt op Bedrijvenpark Midden Brabant Poort aan de nieuwbouw van MK Tooling. De bouw van de staalconstructie schiet al aardig op. Er zijn hier prachtige beelden van gemaakt. Kijk je mee? Klik op de foto voor meer afbeeldingen.

MK Tooling is gespecialiseerd in de vervaardiging van machine onderdelen. MK Tooling staat bekend om het naar klantspecificatie verrichten van verspanende bewerkingen aan metaal, non ferro en kunststofproducten voor de machinebouw. 

MK Tooling, momenteel gevestigd in Gilze op De Broekakkers, is een zusterbedrijf van MK Gilze. Zij gaan verhuizen en uitbreiden op Midden Brabant Poort. Door deze nieuwe locatie dichterbij MK Gilze, wordt er een kortere route tussen de tekenkamer en de bewerkingscentra van MK Tooling gecreëerd. Dit kan natuurlijk alleen maar voordelen opleveren. 

De bouw wordt verzorgd door Roozen van Hoppe.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over MK Gilze - Gilze-RijenMK Gilze
Gilze-Rijen

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?