nl en Werknemer

De Leyhoeve genomineerd voor FGH Vastgoedprijs 2016

De Leyhoeve uit Tilburg komt in aanmerking voor de FGH Vastgoedprijs 2016. Op 7 november wordt bekend of het nieuwe woonland de prijs wint.De onafhankelijke vakjury onder leiding van de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen schrijft over de nominatie van de Leyhoeve: "Op een gewaagde locatie voor eigen rekening en risico een appartementencomplex voor de moderne 55-plusser gerealiseerd. Woonland De Leyhoeve biedt een beschermde woonomgeving voor oudere alleenstaanden en echtparen, die in meer of mindere mate zorgbehoevend zijn. Desondanks hoeft aan levenslust niet te worden ingeboet, dankzij de combinatie van een uitgebreid en naar wens en behoefte uit te breiden zorgpakket met een groot aantal aanvullende faciliteiten."

Over de FGH Vastgoedprijs
De FGH Vastgoedprijs beloont onderscheidende initiatieven in de vastgoedmarkt. De prijs is een erkenning voor initiatiefnemers die bij de realisatie van vastgoedprojecten getuigen van durf, visie en ondernemerschap. Daarnaast beoordeelt de jury in hoeverre het initiatief een gezonde projecteconomie laat zien en een verantwoord projectrisico heeft. Tot slot spelen ook criteria als architectuur, duurzaamheid en maatschappelijke impact een rol. De FGH Vastgoedprijs is in 1989 ingesteld door FGH Bank en werd in 1990 voor het eerst uitgereikt.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over De Leyhoeve Tilburg - TilburgDe Leyhoeve Tilburg
Tilburg
Klik voor meer informatie over De Leyhoeve Groningen - GroningenDe Leyhoeve Groningen
Groningen

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?