nl en Werknemer

Grote vooruitgang bij de nieuwbouw van Fabory in Kraaiven

Er zijn duidelijk flinke vorderingen te zien bij de nieuwbouw van Fabory in Kraaiven, Tilburg. Inmiddels zijn de stellages geplaatst en is de afwerking begonnen. De laatste puntjes worden nog op de i gezet en dan kan de nieuwbouw opgeleverd worden. De verwachting is dat de nieuwbouw ca. 1 juli wordt opgeleverd. 

Het nieuwe distributiecentrum met kantoren heeft een bebouwde oppervlakte van bijna 15.000 m2. Er zijn in totaal 15 docks gerealiseerd. Het perceel waarop de nieuwbouw wordt gerealiseerd is ruim 23.500 m2. Eerder is al de super vlakke vloer aangelegd, wat veel voordelen heeft voor Fabory. Dit is prachtig in beeld gebracht, dat kun je hier terug zien! 

Sinds 1947 is Fabory hét bedrijf voor al uw bevestigingsoplossingen. Fabory biedt een groot assortiment gereedschappen, industriële en veiligheidsartikelen. Fabory staat voor kwaliteit, kennis, gemak en historie. Inmiddels is het bedrijf werkzaam in 10 landen door heel Europa en is de exportafdeling actief in de verschillende landen in de rest van de wereld. De nieuwbouw wordt gebruikt voor opslag van het assortiment en kantoorwerkzaamheden.

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over Fabory - TilburgFabory
Tilburg

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?