nl en Werknemer

Opening en open dag Ons Koningsoord… bijzonder!

Op de laatste werkdag van burgemeester Noordanus in Tilburg verrichte hij samen met commissaris van de Koning Wim van de Donk de openingshandeling.

Peter Noordanus zei in zijn speech “Ons Koningsoord is de renovatie van het voormalige Trapistinnenklooster en een nieuwbouwcomplex mét karakter, geïnspireerd door een rijke historie. Ruimte en groen, slechts 6 km van hartje Tilburg. In dit nieuwe sfeervolle dorpshart van Berkel-Enschot waar toekomst en verleden hand in hand gaan.”

Of zoals Van de Donk zei: "Eerst was het een plek voor stilte en bezinning voor een kleine gemeenschap, nu moet het een bruisend middelpunt in de samenleving voor het hele dorp worden." Bouwer en projectontwikkelaar Hendrik Roozen heeft dat ook tot uitdrukking willen laten komen in de naam: "Ons Koningsoord, omdat we het met elkaar moeten doen."

Na de officiële opening op zaterdagochtend, kon iedereen dit weekend een kijkje nemen op Ons Koningsoord. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om op het gemak rond te lopen door de verschillende ruimtes van het gerenoveerde klooster.

Miriam van de Ven van de Bibliotheek was erg enthousiast en vertelde ons dat het vanaf de ochtend direct al druk was. “We horen alleen maar enthousiaste reacties over hoe mooi het is geworden”.

Een impressie van de dag kun je zie op de foto's hiernaast en alles over Ons Koningsoord is te lezen op de website www.onskoningsoord.nl

Foto's: Peter Timmermans

Gerelateerde projecten

Klik voor meer informatie over De Leyhoeve Tilburg - TilburgDe Leyhoeve Tilburg
Tilburg
Klik voor meer informatie over De Leyhoeve Groningen - GroningenDe Leyhoeve Groningen
Groningen
Klik voor meer informatie over Ons Koningsoord - Tilburg (Berkel-Enschot)Ons Koningsoord
Tilburg (Berkel-Enschot)

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
F +31 13 504 67 35
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?