nl en Werknemer

VG Visie Wintergasten: Roozen van Hoppe zoekt naar goede maatschappelijke oplossingen

VG Visie Wintergasten kijkt met Hendrik Roozen en Anouk Horrevorts naar de toekomst maar blikt ook terug op het afgelopen jaar. Ook wordt hier ook uitgebreid gesproken over het nieuwe project voor 2021: Living-Inn Nijmegen, de eerste vestiging van het concept Living-Inn!  

“We laten hier opnieuw verschillende generaties met elkaar samenwonen. Het is de combinatie waar we in Ons Koningsoord in Tilburg mee zijn begonnen. Jongeren zijn daar, in hun eigen woongedeelte van het gebouw, welkom tegen een sociale huurprijs, maar nemen het op zich om een aantal uren per week voor hun oudere medebewoners mantelzorg te verlenen. Geen echte zorgtaken dus, maar samen koffie drinken, boodschappen doen, samen naar het voetballen, dat soort leuke dingen”. 

Ook de inspanningen rondom logistiek vastgoed komen aan bod. “We verzorgen met onze onderneming de gehele keten; van de aankoop van de gronden tot en met de eindoplevering voor de individuele ondernemer”.

Benieuwd naar het hele artikel? Lees het hier!

Gerelateerde projecten

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?