nl en Werknemer

Vervuld - Medewerker Crediteurenadministratie

Deze vacature is inmiddels vervuld.

De Roozen Van Hoppe Groep
 is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar bestaat en zich heeft ontwikkeld tot een gerenommeerde vastgoedontwikkelaar en bouwpartner. Roozen van Hoppe Groep is actief in de gebiedsontwikkeling, conceptontwikkeling, projectontwikkeling en verschillende disciplines in de bouw. Voor ons kantoor in Haghorst zijn we op zoek naar een young professional die met veel plezier en enthousiasme het team komt versterken. 

De geschikte kandidaat
Deze functie is voor een echte crediteurenadministrateur die zich verder wil ontwikkelen op de (crediteuren) administratie en zich alle voorkomende werkzaamheden eigen maakt, maar die niet schroomt om ook de dagdagelijkse kantoortaken mee op te pakken zoals post, receptie en telefoon.

Als crediteurenadministrateur verwerk je de inkomende facturenstroom van alle operationele projectvennootschappen binnen de Roozen van Hoppe Groep. Jij ziet dit als een uitdaging die je graag met beide handen aanpakt. Je zorgt voor een correcte verwerking van ontvangen inkoopfacturen volgens de bestaande procesbeschrijvingen. Daarnaast houd je je bezig met de dagelijkse ontvangst en verwerking van alle inkoopfacturen, het controleren op de wettelijke vereisten van de ontvangen documenten en controleert of de berekende bedragen overeenkomen met de verschillende contracten, inkooporders en (uitvoerders)bonnen. Je beheert, controleert en volgt de uitstaande workflows op. Bij geconstateerde problemen tref je oplossende maatregelen of bespreek je dit. 

Wij bieden:
  • Een hele afwisselende functie: je bent bezig van factuurverwerking tot kantoortaken.
  • Een tof team: je komt in een informeel team, waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen en houdt van een gezellig praatje. Je maakt onderdeel uit van het administratieve team van vijf personen en legt verantwoording af aan de senior controller.
  • Groei en ontwikkeling: het is zeker mogelijk om te groeien en te verbreden in je functie.
  • Beloning: naast een marktconform salaris en keurige secundaire arbeidsvoorwaarden maken we met ons hechte team jaarlijks verschillende uitjes (welke nu tijdelijk on hold staan): projectbezoeken, personeelsfeest, gezamenlijke lunches. Niet te vergeten de populaire vrijmibo in onze eigen Roozen van Hoppe bar. Wie kom jij verslaan bij het biljarten? 

Jij bent:
De ideale kandidaat is fulltime beschikbaar en heeft minimaal een afgeronde mbo-opleiding (niveau 4) bij voorkeur in de richting van Bedrijfsadministratie. Relevante werkervaring en/of kennis van een ERP-pakket is een pré, maar niet noodzakelijk. Een prettige en accurate persoonlijkheid waarbij je naast gezellig bent in de omgang, ook klantvriendelijk bent en dit uitstraalt.

Sollicitaties en eventuele vragen over de vacature kunnen gestuurd worden naar personeelszaken@roozenvanhoppe.nl o.v.v. Anouk van Hal. Sollicitaties dienen van een CV (liefst met foto) en een motivatiebrief te worden vergezeld. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerde projecten

Contact

Address
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
The Netherlands

Contact
T +31 13 504 67 30
info@roozenvanhoppe.nl
Keep informed
To keep you up-to-date and well informed about our developments, we use our news page and the social media associated with our projects. Are you already following us?