nl en Werknemer

Nieuws

Bij de Roozen van Hoppe Groep vinden wij het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren over de ontwikkelingen.

Enerzijds doen wij dit door actieve communicatie bij gebiedsontwikkeling met websites en sociale media kanalen. Ook voor verschillende projecten hebben we eigen websites en sociale media kanalen.

Anderzijds informeren we onze stakeholders middels het nieuws op deze pagina. Ook hebben we als Groep een eigen YouTube kanaal waar regelmatig onze activiteiten aan bod komen.

Volgt u onze projecten en sociale media kanalen al? 
Wonen naast het werk: zelfs de FNV is blij met Waalwijkse campus voor arbeidsmigranten - Wonen naast het werk: zelfs de FNV is blij met Waalwijkse campus voor arbeidsmigranten

Wonen naast het werk: zelfs de FNV is blij met Waalwijkse campus voor arbeidsmigranten

De nieuwe campus voor arbeidsmigranten in Waalwijk is zo goed als klaar. Het zullen vooral de werknemers van Ingram Micro zijn die er gaan wonen. ,,In plaats van met het busje naar het werk hoeven ze straks alleen maar over te steken.”
Vacature: Torenkraanmachinist - Vacature: Torenkraanmachinist

Vacature: Torenkraanmachinist

Ga jij met ons de hoogte in? En heb je geen last van hoogtevrees? En wil je graag werken in een dynamische en informele organisatie? Kom dan werken bij Excon Betonelementen!
VG Visie Wintergasten: Roozen van Hoppe zoekt naar goede maatschappelijke oplossingen - VG Visie Wintergasten: Roozen van Hoppe zoekt naar goede maatschappelijke oplossingen

VG Visie Wintergasten: Roozen van Hoppe zoekt naar goede maatschappelijke oplossingen

Eigenaar Hendrik Roozen en projectontwikkelaar Anouk Horrevorts laten nieuwe en creatieve concepten de revue passeren die met succes in de markt worden gezet.

Lees hier het interview met hen in VG Visie.

Contact

Adres
Wilhelminadijk 7
5089 NT Haghorst
Contact
T +31 13 504 67 30
info@roozenvanhoppe.nl
Blijf op de hoogte
Om u goed te informeren over onze ontwikkelingen gebruiken wij onze nieuwspagina en de sociale media van onze projecten. Volgt u ons al?